Egy óriási kerék esett a kislányra, aki napokig kómában volt! Amikor felébredt, a túlvilágról kezdett el mesélni a szüleinek. Elmondta, hogy…

 

amber-rose-kordiak-e0b20e2bdd-jpg-1200x0_q85

 

Amber Rose Kordiak alig múlt hét éves, amikor egy 270 kilogrammos óriási traktor kerék esett a fejére.. A szülők először azt hitték, hogy a lányuk szörnyethalt… De szerencsére a kiérkező mentők még észleltek életjeleket, ezért azonnal kórházba szállították.

A kislány azonban nagyon súlyos sérüléseket szenvedett, és belső vérzései voltak. Végül Amber kómába esett, és szegény szülei már-már kezdték volna feladni…

Ám amikor már a szülők úgy gondolák, kislányuk soha nem ébred fel, akkor váratlanul megtörtént a csoda.

Amber magához tért!! Ám nem volt teljesen ugyanaz a kislány, mint előtte! A lány ugyanis olyan dolgokat élt át a kómában, ami valósággal sokkolta a már amúgy is megviselt szülőket.

Amikor felébredt, rögtön az édesanyjára nézett, és csak ennyit mondott: „A mennyországban voltam. Láttam a mennyországot!”

A szülők eleinte nem vették komolyan, amit a lányuk mesélt.. Az orvosok szerint valószínűleg a súlyos fejsérülés, és az agyat ért trauma válthatta is ezeket a képzeteket a kislányban….

Amber azonban csak nem akart leszállni a témáról, és egyre többet mesél t szüleinek arról az időszakról, amíg nem volt magánál!! Ragaszkodott hozzá, hogy járt a mennyországban!!

Egy hosszú folyosón ment végig, melynek a végén csodálatos fényt látott! A mennyországban mérhetetlen boldogság öntötte el, ami egész végig átjárta a testét, amíg csak ott volt! Ott nincs idő, és nincsenek rossz dolgok sem, a szívünk örökké fényárban úszik!

Ám a legmegdöbbentőbb az egészben az volt, amikor azt mondta, hogy kilépett a saját testéből, és látta apját, amint megpróbálja kiszedni őt a ráesett, súlyos kerék alól. (Erről a kislány elvileg nem tudhatott, mert az apja akkor ért a helyszínre, amikor a kislány már eszméletlen volt. De vajon akkor honnan tudhatta?!)

A kislány elmesélte, hogy odafenn a kezünkben van a döntés, hogy visszamegyünk-e a Földre, vagy végleg a mennyben maradunk!! Azt mondta, hogy azért tért vissza a Földre, hogy a szülei ne legyenek szomorúak.

Igazán különleges beszámoló, és kedves, szeretetteli szavak ezek, amiken érdemes elgondolkodni… Vajon Te vissza akartál volna jönni az örök boldogságból a szeretteidhez?

Ha tetszett, ne felejtsd el megosztani!