A diploma megszerzése minden fiatal számára fontos pillanat, amit a többség alaposan meg is ünnepel, azonban valószínűleg közel sem annyira, mint Fahd Al-Saud, szaúdi herceg, aki a párizsi Disneylandet nézte ki az ünneplés helyszínéül. A herceg meg is valósította álmát, három napra kibérelte a Párizsban található meseországot és 60 barátjával együtt alaposan kiélvezte, hogy csak az övék az egész.

disney land

Mivel egy hercegről van szó, nyilvánvalóan szigorú szabályok kötötték a dolgozó személyzet tagjait, ezért nincs információ arról, hogy pontosan mit csinált a herceg barátaival a három nap alatt. Annyit lehet tudni, hogy Fahd Al-Saud remekül szórakozott, és a csapat alaposan kihasználta a lehetőséget, ugyanis reggel 6-tól egészen hajnali két óráig élvezték Disneyland szolgáltatásait.

balfek

Az Euro Disney  elmondása szerint egyáltalán nem egyedülálló a herceg esete, máskor is előfordult már, hogy az egész parkot kibérelték kisebb-nagyobb társaságok. Ahhoz, hogy privát szórakozhassunk a párizsi Disneylandben, 15 millió eurót, vagyis mintegy 4,5 milliárd forintot kell kifizetnünk.