Előbb otthagyta a TV2-t, majd átigazolt az ATV-hez, karrierje azonban hamar véget ért a csatornánál. A műsorvezetőnő három hónap csend után elárulta miért vonult vissza.

Demcsák Zsuzsa elárulta, hogy miért tűnt el három hónapra

Őszinte videóban beszélt Demcsák Zsuzsa arról, hogy miért tűnt el a nyilvánosság elől három hónapig. A műsorvezető Facebook bejegyzésében elárulta, jól van, boldog, sőt, soha nem volt jobban!

“Három hónapja nem látogattam fel én magam sem a saját Facebook oldalamra. Ennek egy oka volt talán: magamnak megfogadtam, hogy pihenni fogok, hogy valóban azzal foglalkozom, amik nagyon fontosak az én életemben. Olyannyira elfáradtam és elég volt mindenből, ami az elmúlt 20 évben történt, hogy szükségem volt erre a három hónapra. Azt a fajta fáradtságot, az az elképesztő kiégést, ami bennem volt, orvosolni kellett.” – mondta Demcsák, aki hozzátette, soha nem állt meg, csak ment előre az elmúlt évek során.

A három hónapos szünet alatt azonban sikerült feltöltődnie, elolvasott 20-25 könyvet, csak olyan munkákat vállalt el, amiket otthon is tudott végezni, és jutott ideje bőven a családjára, gyerekeire.

Az elmúlt három hónapban nagyon sok megkeresést kapott, de ezekre nem reagált, így a videóban üzent jövőbeni munkáltatóinak, hogy januárban szívesen visszatérne ezekre.

Sziasztok! Sokan érdeklődtetek, hogy mi újság velem, mit csinalok, jól vagyok-e!? IGEN, jól vagyok, boldog vagyok, sőt, soha nem voltam jobban! További kérdéseitekre pedig a választ az alábbi videóban találjatok!