Mi vár a szinglikre és a párkapcsolatban élőkre?

Itt a tél, de a szerelem istenei még nem vonulnak el, hogy tavaszig téli álmot aludjanak, hanem mindent megtesznek, hogy a szinglik és a párkapcsolatban élők ne unatkozzanak. Ennek értelmében decemberben lesznek nagy hódítások, összezördülések, és békülések.

Kos: Párkapcsolat esetén a párunk, de mi is feszültnek érezhetjük magunkat. Emiatt ne essünk pánikba, hiszen szinte minden szerelmes esetében előfordul az ilyesmi. Esetünkben a december a megbékélés hava lesz, ha hajlandóak vagyunk a kompromisszumra. Ha sikerül mind a két fél számára megfelelő megállapodásra jutnunk, akkor egy hosszabb, nyugodtabb időszak veheti kezdetét.

Amennyiben nincs párunk, de valakit már kinéztünk magunknak, akkor a csillagok szerint jól választottunk. Most eljött a tettek ideje. Ha kellően ráfekszünk a hódításra, akkor pozitív visszajelzést kaphatunk. Fontos, hogy legyünk körültekintők, ne mutassuk ki egyértelműen, hogy az illetőnek nyert ügye van nálunk. Engedjük, hogy ő tegye meg a nagy lépést!

Bika: Amennyiben van párunk, akkor a harmónia, romantika, szenvedély kerül előtérbe. Ennek köszönhetően most több közös tervünket is megvalósíthatjuk. A hónap közepén akadhat valami, amiben nem értünk egyet a kedvesünkkel, de ezt is sikerül majd elrendeznünk.

Ha még nincs párunk, de ezen a helyzeten változtatnánk, akkor drasztikus változásra lesz szükségünk. Ezt kezdjük azzal, hogy kívül és belül is megújulunk. Emellett fontos, hogy minden randevúra mondjunk igent. Az udvarlót akkor se utasítsuk el, ha nem felel meg az elképzeléseinknek, mert nem kizárt, hogy mégis ő lesz a megfelelő partner.

Ikrek: Ha van párunk, akkor bármit kérhetünk tőle decemberben, mert nem lesz képes nemet mondani, hanem elsőre teljesíti a kívánságunkat. Az ősz második havában bármilyen bolondozásra, huncutkodásra, de még eljegyzésre, gyerekvállalásra is rávehetjük a kedvesünket. Használjuk ki, hogy a legnagyobb álmaink is teljesülhetnek!

Ha még nincs párunk, akkor engedjük be magunkhoz a szerelmet, mert az igazi valódi érzelmekkel sétálhat be az életünkbe. Októberben döntenünk kell a randevúk, a flörtök és az egyéjszakás kalandok között. Legyünk nyitottak!

 

fall

 

Rák: Párkapcsolat esetén kételyeink támadhatnak, de az se kizárt, hogy féltékenykedni kezdünk. Ha lehet, akkor próbáljuk meg elkerülni a zöldszemű szörnnyé válást, mert nincs valódi okunk a kételkedésre. Ezt a párunk őszinteséggel, odaadással fogja bebizonyítani.

Szingliként arra számíthatunk, hogy a Vénusz a kegyeibe fogad, útmutatást ad. Decemberben ismerkedhetünk, és egy olyan személyben láthatjuk meg az igazit, aki nem illik az ideális partnerről kialakított képünkbe.

Oroszlán: Ha van párunk, akkor fontos, hogy megfelelően tartsuk a kezünkben a kapcsolatot. Ehhez a legjobb módszer az, ha nem akarjuk rövid pórázon tartani a kedvesünket. Adjunk neki teret, hogy felszabadult, boldog lehessen. Az ősz második havában komoly eredményt érhetünk el a párkapcsolat terén, ha a partnerünk úgy érzi, hogy nincs mitől félnie mellettünk.

Szingliként engedjük be a szerelmet az életünkbe, ha szeretnénk végre párt találni. A cél érdekében próbáljunk ki más módszereket. Ha eddig nem tettük, akkor adjunk esélyt a rapid randinak, vagy a vakrandevúnak.

Szűz: Ha van párunk, akkor december eleje feszülten, ingerülten indulhat, ez pedig vitához vezethet. Most többször úgy érezhetjük, hogy egy hullámvasútra hasonlít a kapcsolatunk, ezért fontos, hogy kontroll alatt tartsuk az érzelmeinket, tetteinket. Féltékenykedés helyett szeressük a kedvesünket!

Ha még nincs párunk, akkor felejtsük el az előítéleteinket, mert ezek komoly akadályt jelentenek az előrelépésben. Ha nem állunk nyitottan a párkereséshez, és nem változtatunk, akkor decemberben is szinglik maradunk. Higgyük el, hogy nem kell feltétlenül szépnek, gazdagnak lennie az új párunknak!

Mérleg: Párkapcsolat esetén a Vénusz abban segíthet, hogy szebbé, jobbá váljanak a mindennapjaink, de a Hold feszültséget generálhat 23. és 27. között. Ha nem akarunk komoly bajt, akkor legyünk elégedettek a kapcsolatunkkal, még akkor is, ha nem alakul minden papírforma szerint. Ideje, hogy értékeljük a kis örömöket, amikért adjunk hálát!

Szingliként, ha unjuk ezt az állapotot, akkor gondoljuk át, hogy valójában mire vágyunk. Ne érjük be kevéssel, hanem törekedjünk a legjobbra, mert decemberben ezt is megkaphatjuk! A szerelem bolygója segít, hogy több kiszemelt közül válasszuk ki a számunkra leginkább megfelelőt.

 

Love Fall

 

Skorpió: Ha van párunk, akkor lehetőségünk nyílhat arra, hogy félrelépjünk. Az, hogy élünk-e ezzel az alkalommal, vagy hűségesek maradunk, csak rajtunk múlik. A legjobb az lenne, ha megcsalás helyett átgondolnánk, hogy mit hiányolunk a kapcsolatunkból, mivel nem vagyunk elégedettek. Fogalmazzuk meg az érzéseinket, majd őszintén mondjuk el ezeket a partnerünknek!

Ha még nincs párunk, akkor december első napjaiban megjelenhet valaki, aki könnyen elcsábít az udvarlásával, ám legyünk óvatosak! Hiba lenne rohanni a másik karjaiba, hiszen rengeteg időnk van arra, hogy felmérjük, hogy mennyire járunk helyes úton. Ha az ősz második havában nem találjuk meg azt, akit keresünk, akkor se lesz okunk a kétségbeesésre!

Nyilas: Ha van párunk, akkor decemberben kialakulhat néhány kellemetlen helyzet. Ezeket meg se próbáljuk szőnyeg alá seperni! A legjobb az lesz, ha azonnal dolgozni kezdünk a megoldásokon. A hónap közepén az őszinteség fog motiválni minket és a kedvesünket. A szerelem és a béke lassan helyre fog állni, a félelmeink pedig elszállnak.

Szingliként nekünk is tennünk kell azért, hogy a szerelem és a szenvedély beköltözzön az életünkbe. Ennek érdekében próbáljunk változtatni a külsőnkön, mosolyogjunk többet, randevúzzunk, keressünk új helyeket, flörtöljünk.

Bak: Párkapcsolat esetén a kedvesünk viszonozza az érzéseinket, úgyhogy a szerelmünk töretlen lesz, ráadásul sok időt és energiát fordíthatunk majd egymásra. Decemberben valószínű, hogy a párunk lesz az aktívabb, és ő szeretne kényeztetni annak érdekében, hogy jobban élvezzük az együtt töltött időt.

Ha nincs párunk, de keressük, akkor a csillagok támogatni fognak az ősz második havában, amikor is sok randevú, flört alkalmával szemezgethetünk a felhozatalból. Októberben találkozhatunk azzal, aki meg tud győzni arról, hogy miatta érdemes lecserélni a szingliséget egy párkapcsolatra.

 

horos

 

Vízöntő: Ha van párunk, akkor új szintre léphet a kapcsolatunk, de csak akkor, ha több energiát és időt fektetünk a dologban. Ha ezt megtesszük, akkor eredményes lesz a fáradozásunk. Decemberben ajándékozzuk meg egymást néhány emlékezetes nappal, hétvégével, figyelmességgel, új tervekkel.

Ha még keressük a másik felünket, de eddig semmi se alakul úgy, mint reméltük, akkor ez a helyzet most megfordul, ha vállaljuk a kockázatot. Amennyiben decemberben lemondunk az elvárásainkról, akkor megláthatjuk az egyszerűbb, hétköznapi szépséget, és jót. Ne felejtsük el, hogy az igazi kincset meg kell találni!

Halak: Ha van párunk, akkor akkor felejtsük el a problémák szőnyeg alá seprését. A korábbi nézeteltéréseket nem lehet egy félrenézéssel elintézni, hanem komoly döntéseket kell hozni, hiszen két ember közös jövője a tét. A válaszút nem könnyű, de legyen merszünk kimondani azt, amit ki kell!

Szingliként az december eleje eseménytelennek ígérkezik, de néhány nappal később egy nagyobb változásra számíthatunk. A Vénusz és a Jupiter most támogatja egy jó kapcsolat kialakulását. Decemberben több ajánlatot kaphatunk, úgyhogy válasszuk ki azt, amelyik a legjobban tetszik!

(Forrás: life.hu)