Sze­rinte az a 6 hét, amit a rap­per a szci­en­to­ló­gus ka­mu­el­vo­nón töl­tött, csak arra volt jó, hogy ki­tisz­tul­jon a szer­ve­zete. A só­vár­gást nem szün­teti meg.
Kétkedéssel fogadta MC Hawer a Curtis függőségéről és leszokásáról készült dokumentumfilmet.
A mulatós sztár szerint az a 6 hét, amit rapper a szcientológus kamuelvonón töltött csak arra jó, hogy kitisztuljon a szervezet. A sóvárgás azonban ugyanúgy ott marad, így meglehetősen nagy a visszaesés veszélye, főleg egy olyan addiktív személyiség esetében, mint az újpesti rapper. Hawer azt is kifejtette, milyen esetekben nyúlhat újra a droghoz Curtis.
“Akkor jönnek ezek, amikor jön egy lelki trauma, vagy nagy örömérzet, például egy gyermek születése. Vagy egyszerűen unalom, netán a régi csibész barátok megjelenése – ami alkalom lehet egy újabb kirúgásra a hámból, és már ott folytatjuk, ahol abbahagytuk. Ritka eset az, aki elsőre át tud állni a józan életmódra” – írta a Facebookon MC Hawer, aki pontosan tudja, miről beszél, hiszen ő is évekig az alkohol rabja volt.
Tizenkétszer járt elvonón, és egy évig tartott neki, hogy megtanuljon józanul élni.
6 hét elvonó. Ez valóban elég ahhoz, hogy kitisztuljon a szervezet. Egyvalamiről nem szól senki: A SÓVÁRGÁSról… Az bizony ott marad, mert az agyunk bizony olyan, hogy emlékszik… Magyarán: hiába jössz le bármilyen cuccról, a visszaesés esélye meglehetősen nagy… Az a baj, hogy a közvetlen életmódján, környezetén nem lesz könnyű változtatni. A fellépés élménye sem lesz soha olyan katarzis, mint amikor van benned cucc, vagy alkohol… Én már csak tudom… Kb. 1 évig tartott, amíg megtanultam JÓZANUL élni a tizenkettedik elvonóm után… Nekem is voltak próbálkozásaim és jó néhányszor vissza is estem… Ez persze nem törvényszerű, de az addiktív személyiségek (mint én is) eléggé nagy eséllyel fordulnak újra tudatmódosító szerekhez. Akkor jönnek ezek, amikor jön egy lelki trauma, vagy nagy örömérzet, – pl. gyermek születése, vagy egyszerűen unalom, netán régi csibész barátok megjelenése – ami alkalom lehet egy újabb kirúgásra a hámból… és már ott folytatjuk, ahol abbahagytuk… Ritka eset az, aki elsőre át tud állni józan életmódra… Sajnos… Bár ne legyen igazam…   Minden jót kívánok. Nem lesz könnyű…

#curtis #curtiskokain #curtiskokainfüggő