Dobjuk le a felesleges terhet, hogy sikeresek, boldogok lehessünk!

A tavasz egyenlő a megújulással, újjászületéssel. Ilyenkor lomtalanítunk, kitakarítunk, felújítjuk a ruhatárunkat. A külső megújulás azonban kevés a boldogsághoz, sikerhez, hiszen ehhez az kell, hogy a lelkünket is felfrissítsük. A csillagjegyünk most azt árulja el, hogy az életünk melyik területén kell változtatnunk a következő hónapokban ahhoz, hogy minden téren kiegyensúlyozott legyen az életünk.

 

Kos: A tettek mezejére kell lépnünk, mert a problémák testet öltenek tavasszal. Kosként türelmetlen emberek vagyunk, emiatt számunkra minden percnek nagy jelentősége van. A következő hónapokban adjunk lendületet a terveinknek, és a lehető leghamarabb cselekedjünk!

Valószínűleg eddig azért tétlenkedtünk, mert nem voltunk elég magabiztosak. Most eljött az ideje, hogy új dolgokat tanuljunk, a régi ismereteket pedig elevenítsük fel, hiszen a tudás fél siker. A párkapcsolatunkba hozzunk pezsgést, például egy új parfümmel, ruhával, vagy gyertyafényes vacsorával, ami visszahozza a tüzet az unalmas mindennapokba.

 

Bika: Amellett, hogy elintézzük a személyes ügyeinket, még a környezetünk problémáival is foglalkoznunk kell tavasszal. A véleményünket, javaslatainkat el fogják fogadni az emberek, ami nagy felelősség, és így teher a számunkra. Ne felejtsük el, hogy a szavainknak nagy hatása van, az életünkről pedig sokan példát vesznek!

Ha beszélgetünk, akkor törekedjünk a pontos megfogalmazásra, kerüljük a kétértelmű fogalmazást! Tavasszal érezhetjük, hogy szeretnénk valami újba belekezdeni, mert igényeljük a kihívásokat, küzdelmet. Keressünk új célokat!

A párkapcsolatunkba ne felejtsük el, hogy mind a két félnek szüksége van a térre, hogy ki tudjon teljesedni. Nyugodtan mondjuk el a vágyainkat, amelyek megvalósításához kérjük a kedvesünk segítségét!

 

Ikrek: Tavasszal számos próbatételt kell kiállnunk, ez pedig kikezdheti a pozitív gondolkodásunkat. Ne csüggedjünk, hanem ragaszkodjunk a jókedvhez, boldogsághoz! A hangulatingadozás lassan elcsitul, és hirtelen azt vesszük észre, hogy megint a megszokott, jó kedélyű emberré váltunk.

A következő hónapokban új terveket kell készítenünk, majd bele kell kezdenünk ezek megvalósításába. Ne kapkodjunk el semmit, hanem olykor nyugodtan élvezzük a pihenést! Tavasszal csökkenhet a magabiztosságunk, ami később újult erővel tér vissza. Rá fogunk jönni, hogy értékes, érdekes személyiségek vagyunk.

 

work2

 

Rák: Most jött el az ideje annak, hogy fellélegezzünk az elmúlt időszak megpróbáltatásai után. Tavasszal kellemes napokra számíthatunk. Legyünk öntudatosak, és egyszerűen rúgjuk ki a gondokat az életünkből!

A munkahelyi sikerek nagyban rajtunk múlhatnak, ha nem felejtünk el csapatban dolgozni. A munka mellett szánjunk időt a csendes pihenésre, befelé fordulásra még akkor is, ha úgy érezzük, hogy nincs ilyesmire időnk.

A kapcsolatokban néha előfordulhatnak nehézségek, amiken, ha sikerült túljutni, akkor az ember nem szívesen gondol rájuk vissza. Tegyünk mi is így, és ne tépjük fel feleslegesen a múlt sebeit!

 

Oroszlán: Tavasszal a társaság középpontjában találhatjuk magunkat, mert sokan elragadónak találják az egyéniségünket. A munkahelyünkön sikerekre számíthatunk, sőt, új kinevezést is kaphatunk.

A kihívásokat bátran fogadjuk el, az új feladatok megoldásába pedig nyugodtan vágjunk bele, ám ne felejtsük el a magánélet fontosságát! Néha szakítsunk arra időt, hogy az otthonunkkal foglalkozunk, és a társas igényeinknek is szenteljünk több figyelmet.

Hallgassuk meg a párunkat, akit támogassunk mindenben! Ebből kialakulhatnak konfliktusok, de ez nem baj, mert jobb az ilyen szituációkat tisztázni, mint szőnyeg alá seperni. Ha a dolgok rendeződtek, akkor a párunk támogathat, amikor szembenézünk egy-egy kihívással.

 

Szűz: Valakinek ránk van a legnagyobb szüksége tavasszal. Ha hajlandóak vagyunk támaszt nyújtani az illetőnek, akkor az minket is elégedetté tehet. Ahogy telik a tavasz, úgy válhat terhessé az odaadás, és egyre többször kérdezhetjük meg magunktól, hogy miért is csináljuk ezt.

Ekkor kell majd újra átgondolnunk, hogy az adott személynek miért van szüksége a segítségünkre. Üljünk le az illetővel, tisztázzuk a kapcsolatunk jellegét, még az előtt, hogy a helyzet elmérgesedne.

Egy kapcsolatban fontos, hogy a feleknek meglegyen a szabadsága, ám erről minden félnek hasonlóan kell gondolkodnia. Talán most eljött az ideje, hogy átértékeljük a párkapcsolatunkat.

 

Mérleg: Az elmúlt időszak nehézségeit sikerült sérülések nélkül megúszni, tehát nem meglepő, ha jól érezzük magunkat. Tavasszal megmutathatjuk az egyéniségünket, hogy ezzel rámutassunk a különbségekre. Ha bátrak leszünk, akkor sikert fogunk aratni.

A következő hónapokban egy váratlan helyzet téríthet le egy rövid időre a magunk elé kijelölt útról. Lehet, hogy valakinek segítenünk kell, ezért pedig hajlandóak vagyunk félretenni a célunkat.

A párkapcsolati problémákat sikerült megoldani. Most, hogy a kedvesünkkel teret adtunk egymásnak, ideje a jövővel foglalkozni. Talán most van itt az a pillanat, amely arra sarkall, hogy tegyük meg a következő párkapcsolati lépést.

 

Skorpió: A társasági kapcsolatok kapnak főszerepet, de legyünk résen, mert az emberi gyengeség bármikor megjelenhet, és kellemetlenséget okozhat tavasszal. A túlzott elvárásokkal, odaadással is meggyűlhet a bajunk. Próbáljunk egyensúlyt tartani a kapcsolatainkban, tehát adjunk eleget, és fogadjunk el másoktól.

A problémák feltárása és közös megoldása segít, hogy a párkapcsolatunk jól működjön, ahogy az is, hogy a kedvesünkkel tudjuk, hogy nem birtokoljuk egymást, hiszen a szerelmi viszonyban is fontos az egyéni szabadság.
Amennyiben szeretnénk kiszabadulni a kapcsolatból, akkor egy olyan szituációba keveredhetünk, amely ráébreszthet, hogy még mindig fontos számunkra a párunk, és a köztünk lévő kötelék.

 

Nyilas: Az elmúlt időszak perzselő volt, de legyünk óvatosak, mert vannak, akik mohónak tartanak, pedig ez nem igaz, mert csak a környezetünk lassúsága zavar. Lehet, hogy jól tennénk, ha kicsit visszavennénk a tempóból.

Amennyiben a környezetünkkel való kapcsolatunk nehézkessé válik, akkor kérjük ki az érintettek véleményét az adott helyzetről! Ez azért lényeges, mert minél többen mondják el, hogy mit gondolnak, annál több nézőpontból láthatjuk az igazságot. Maradjunk objektívek, keressük a középutat!

A párunkkal egy hullámhosszra kerülhetünk, ezért tavasszal töltsünk több időt egymással. Ezt az időszakot a boldog hétköznapok, spontán cselekedetek jellemezhetik.

friend

Bak: Tavasszal lépjünk ki az árnyékból, mutassuk meg, hogy kik vagyunk valójában! A következő hónapokban lesz, aki támogat és ösztönöz, hogy felfedezzük, hogy többek vagyunk, mint egy egyszerű munkaerő.

Most meglepve vehetjük észre, hogy sokkal több magabiztosság, bátorság szorult belénk, mint eddig képzeltük. Amennyiben megértjük, hogy a saját boldogulásunk útjában eddig csak mi álltunk, akkor a megoldás egyértelmű lesz.

Munka vagy magánélet? Ezt a döntést nem kell meghoznunk, mert az életünknek ezt a két területét ügyesen összehangolhatjuk, sőt, az egyik még támogathatja is a másikat. Tavasszal új célokat kell kitalálnunk.

 

Vízöntő: Tavasszal megértjük, hogy semmi sem lehetetlen. Tavasszal a sikereinket csak a belső bizonytalanságunk akadályozhatja meg, mert úgy érezhetjük, hogy nem vagyunk elég határozottak, rátermettek. Ha kipróbálunk néhány lelki gyakorlatot, akkor az önbecsületet növelő gondolatok átlendíthetnek az akadályokon.

A párkapcsolatunkban harmónia várható. Most mély érzéseket élhetünk meg a párunkkal, akivel segítő barátként állunk egymás mellett. Fordítsunk időt a csendes, nyugodt együttlétre, csintalankodásra.

 

Halak: Habár még érezzük az elmúlt időszak örömteli pillanatait, mégis a tavaszi kisebb hangulatingadozás letöri a kedvünket. Előfordulhat, hogy azon gondolkodunk, hogy vajon megint bolondot csináltunk-e magunkból.

Próbáljunk semlegesek maradni, mert a kialakult szituációkra ez jelenthet megoldást. Most az is fontos, hogy ne álmodozzunk, hanem maradjunk két lábbal a földön, és engedjünk teret a pozitív változásoknak!

Tavasszal észrevehetjük, hogy az emberek úgy kapnak a lehetőségek után, mintha valaki bűvölettel vette volna rá őket erre. Dolgozzunk együtt másokkal, mert közös erővel könnyebb elérni a célokat!

A párkapcsolatunk területén az őszinteséggel megyünk a legtöbbre, de legyünk ezzel óvatosak, mert néha túllövünk a célon, és olyat mondhatunk, ami már sértő a másik fél számára. Még a szerelemben sem kell mindent megosztani a másikkal.

(Forrás: noiportal.hu)