A házasság nehéz dolog, sokszor még az egymással legnagyobb szerelemben élő párok is összerúgják a port kisebb-nagyobb dolgokon. Ezek a viták egészen komoly veszekedésekig is képesek fajulni, melyben mindenki felhánytorgatja a múltban elkövetett hibákat és egyéb sérelmeket, az azonban már korántsem általános, hogy egy-egy ilyen vita tettlegességig is fajul, sőt, az egyik fél súlyos sérüléseket szerez.

breakfast

Ishmail Seain és Rosie Mae Strait házasságában márpedig ez történt. A vita azon robbant ki, hogy az 55 éves férj nem akart reggelivel kedveskedni a feleségének. Rosie-nál ezen a ponton telt be a pohár, elege lett abból, hogy megítélése szerint a férje nem foglalkozik vele eleget, ezért rátámadt a férfira egy csavarhúzóval.

A nő délelőtt 11-kor lefeküdt aludni, majd másfél óra múlva fölkelt, és reggelit szeretett volna, amit nem kapott meg, ettől dühödött be annyira, hogy a csavarhúzóval többször megszurkálta a férfit, aki jobb csuklóján, alkarján és a fején is szerzett sérüléseket. Az asszony ellen vádat emelnek súlyos testi sértésért.