Idejében lefekszel este, kialszod a napi 6-8 órát, és mégis reggel úgy ébredsz, hogy nincs semmi energiád? A helyzet sok embernek lehet ismerős. Ilyenkor egy alapos nagytakarítást kell végezni a szervezetben, hogy újra szabadon tudjon áramolni benne az energia.

oliva-citrom

Ha tele vagyunk méreganyagokkal, sorra fognak beköszönteni az életünkbe a különböző betegségek, levertek, és erőtlenek leszünk. Meg kell szabadulni a toxinoktól, ahhoz, hogy energikus és teljes életet élhessünk.

Az alábbi keverék segítségével megszabadulhatunk a méreganyagoktól, és sokkal egészségesebb életet élhetünk.

Az olívaolaj a mediterrán konyha alapanyaga, hihetetlenül egészséges. A görögök és rómaiak által folyékony aranynak nevezett olaj segítségével számos betegségtől szabadulhatunk meg. Azon túl, hogy feltölti a szervezetet értékes tápanyagokkal, megszabadít a felgyülemlett méreganyagoktól is.

A citrom egy igen erős antioxidáns, magas C-vitamin tartalma által erősíti az immunrendszert, és védelmet biztosít a szervezet számára.

A következő egészségügyi problémák sikeresen gyógyíthatóak a citrom és olívaolaj keverékével.

Székrekedés: serkenti a máj, és epehólyag működését, beindítja az emésztést. Megtisztítja a szervezetet a méreganyagoktól.

Érrendszeri problémák: a keverékben található értékes zsírsavak hatására csökken a rossz koleszterinszint. Ezenkívül védi az érfalakat, és normalizálja a vérkeringést. Szív-bés érrendszeri problémák esetén mindenképp fogyasszuk rendszeresen az olívaolaj, és citrom keverékét.

Reuma: a keverék erős gyulladáscsökkentő hatással rendelkezik, ha naponta éhgyomorra fogyasztjuk, segít megelőzni az ízületi fájdalmakat.

Serkenti az epe, máj és epehólyag működését: a keverék megelőzi az epekő kialakulását, és a már létrejött kő nagyságát lényegesen csökkenti. Ha reggeli előtt egy órával alkalmazzuk a citrom és olívaolaj és egy nagy pohár víz keverékét, megszabadíthatjuk a májat, vesét, és az epehólyagot a méreganyagoktól.