A három csillagjegynek különleges élményeket tartogat. Ők kiemelkedően szerencsések lesznek, rájuk mosolyog Fortuna. Ki a szerelemben, ki a társasági életben, megint más pedig a munkájában ér el sikereket.

1. Bika

A figyelem középpontjában leszel, csak úgy ragyogsz majd, mint egy filmsztár. Körülölel a szeretet, a szerelem, az energia, így megtapasztalhatsz mindent, amit szeretnél. Csodás nyarad lesz, tele ízekkel, színekkel. A párkapcsolati nehézségek is megoldódnak, sőt irigylésre méltó szerelmi életed lesz.

2. Rák

A társasági életed fénykorát élheted át idén nyáron. Sokat fogsz szórakozni, és még az anyagi helyzeted terén is előrelépést könyvelhetsz el. A karriered felfele ívelő pályán van, és olyan emberekkel fogsz találkozni, akik segítenek megvalósítani a szakmai álmodat. Híres leszel, és sikeres emberként fog tisztelni mindenki, aki csak számít.

3. Bak

Nagy boldogságra, sikerre, örömökre számíthatsz ezen a nyáron. Kreatív leszel, számtalan új dolgot fogsz kitalálni és megalkotni. Fontos megbízásokat kapsz, ezáltal növelheted a szakmán belüli presztízsed. Mivel vidám és pozitív ember vagy, olyan embereket vonzol magadhoz, akik nagy lehetőségekkel, ajándékokkal halmoznak majd el – írja a Tudásfája.