Fel is sorakoznak, hogy a felhőtlen buli előtti rituálét letudják: italt rendelnek. De a hölgyeknek vajon mi segít abban, hogy kiigazodjanak a sármos urak között, hogy kit hogyan is lehet elcsábítani, ha egyáltalán el kell…

play_1024_011-1024x684

Csajok! Jól figyeljetek, mert most eláruljuk a titkokat, amivel becserkészhetitek a szabad hímeket, vagy épp felhívást intézhettek feléjük, na nem épp egy keringőre, de egy koccintásra mindenképp. Aztán ki tudja, mit hoz az éjszaka! Az első és legfontosabb persze szimpátia: ha tetszik a srác, csak lesd meg mit iszik, és cselekedj!

beer-1024x683

Sört iszik?

Klasszikus vonal, nem a mindent egy lapra teszünk fel típus, ami csábító, ha megbízható társat keresel. Szereti kiélvezni az éjszakát és a benne rejlő lehetőségeket is, mivel egy-két sörtől még senki nem ütötte ki magát az első egy órában. Elég egy kis szemkontaktus és máris érteni fogja mit szeretnél.

shots-1024x708

Shot all the night

A gyorstüzelő. A feleseket nyelő fiúkkal érdemes vigyázni, mert mindent gyorsan akarnak, ám ha te sem szereted az unalmas fecsegést, hanem a tettek és tánctér mezejére lépnél a kiszemelteddel, akkor időben hajts rá, hogy még ő tartson a karjaiban, és ne fordítva.

longdrink

Whiskey vagy rum keverve

Az édesszájú. Kóla, gyömbér vagy épp narancs, jöhet bármi, csak édes legyen, ezért hát legyél Te is édes vele! Kedvesen táncold körbe, vagy csak finoman nyald meg a szádat, amikor összeér a tekintetetek. De vigyázz, ne légy túl rámenős, mert a cuki fiúk érzékenyebbek.

gentleman-and-a-lady

Vodka, szigorúan szódával

A realista. Az igazi, belevaló pasi, aki hagyja magát elcsábítani, de még időben visszaveszi az irányítást. A vodka ad egy kis lendületet, de a víz tisztán tartja a fejet! Ha már kiszemeltétek egymást, csak hagyd, hogy ő kezdeményezzen, és meglátod nem bánod meg.

pezsi2-1024x710

Pezsgő

A hedonista. A pezsgő mindig is az ünnep, a fényűző élet egyik szimbóluma volt és lesz is, és akik fogyasztják, tudják mit akarnak az élettől! Ez az aranyló nedű és a milliónyi apró buborék már önmagában egy kis előjáték a flörthöz. Ha pezsgőt látsz, csak vesd be a legdögösebb pillantásodat, merészen lépj oda, és súgj a fülébe.

(forrás: flyerz)