Mindenki egyetért azzal, hogy a gyermek születése egy természetes dolog, mégis valóságos csoda, azonban alaposan megviseli az anya testét. Jillian Harris televíziós személyiség nem is próbálta elkendőzni az igazságot: pelenkában pózol az első szülés utáni fotóján.

 

Hirtelen végigsöpört az interneten Jillian Harris televíziós szülés utáni fotója, ugyanis olyat is meg mert mutatni, amit a legtöbb kismama inkább igyekszik eltitkolni. Azonban ez is hozzátartozik az igazsághoz, és Jillian úgy döntött, nem is titkolja el. Kisfiuk, Leo születése nem volt mentes az izgalmaktól, de a megérkezés boldog pillanata minden idegeskedést elfeledtet természetesen, azonban a test még sokáig őrzi a várandósság és a szülés megterhelő nyomait.

 

20161015brutalisan-oszinte-foto-a-szules

 

Nem véletlen, hogy Jillian szinte egyből a szülés után készült fotóján nem egy dögös fehérneműt viselt, ahogy egyébként a legtöbb sztár, hanem egy szivárgást felfogó pelenkaszerű bugyit. Ugyanis az a zavarba ejtően őszinte igazság, hogy sokaknak szükségük van ilyesmire, főként, ha természetes úton született a gyermekük!

 

forrás:life