Íme, tíz nő, akik minden nehézség ellenére vállalták másságukat, így ma már sikeres, magabiztos és szexi férfiként élhetik életüket.

1. Buck Angel

620x0 (3)

A transzszexuális Buck manapság felnőttfilmezéssel foglalkozik, valamint elismert tagja az LGBT ( leszbikus, meleg, biszexuális és transznemű) közösségnek. Hosszú út vezetett azonban idáig. Amikor 16 évesen elkezdte felfedezni másodlagos nemi jellegét, rengeteg konfliktusa volt a családjával és a környezetével. Súlyos hangulatingadozásai voltak, és depresszióba esett.

Évekig profi, női modellként élt, de soha nem volt megelégedve magával.

Végül elfogadta, hogy férfiként szeretné tovább folytatni életét. 2007-ben – már Buck Angelként – felnőttfilmezéssel kezdett foglalkozni, és elnyerte az év transzszexuális előadója díjat.

2. Balian Buschbaum

620x0 (4)

1980-ban született Yvonne Buschbaumként. Németországban ő volt a második legjobb rúdugró nő, de 2007-ben súlyos sérülése miatt visszavonult. Nem sokkal később azt nyilatkozta, szeretne nemet váltani,és bele is vágott. 2008-ban hivatalosan is megváltoztatta a nevét.

3. Loren Cameron

620x0 (5)

Loren Rex Cameron amerikai író, fotós és transzszexuális aktivista. Portréiban leszbikus és transzszexuális embereket örökít meg, megragadva a mély, lelki változások apró mozzanatait. Fontosnak tartja, hogy felhívja a figyelmet a másság elfogadására.

4. Ian Harvie

620x0 (6)

Ismert és közkedvelt amerikai stand-up komikus, aki sokszor használja fel előadásaiban saját és ismerősei transzszexuális történeteit.

5. Lucas Silveria

620x0 (7)

Az 1979-ben született kanadai énekes, az első rockbandatag, aki nyíltan vállalta transzszexualitását. Silveria a The Cliks zenekar gitárosa és dalszerzője is.

6. Thomas Beatie

620x0 (8)

Thomas történetét akkor kapta fel a média, amikor a már férfiként élő nő teherbe esett.Ugyanis, bár férfinek nézett ki, a női nemi szerveit megtartotta. Most boldog férjként és apaként éli mindennapjait.

7. Katastrophe

620x0 (9)

Rocco Kayiatos szintén történelmet írt. A Katastrophe néven ismertté vált hip-hop rapper és producer az első hip-hop énekes, aki nyíltan vállalta másságát.

8. Ryan Sallans

620x0 (10)

A Kimberly Ann Sallans néven született nő most az LGBT-jogok szószólója. Kampányával járja Amerikát, és előadásokat tart a transzneműek életéről, hogy

a társadalom valóban elfogadja, és ne taszítsa ki magából a nem átlagos embereket.

9. Andreas Krieger

620x0 (11)

A súlylökő a német atlétikai csapat kiemelkedő és sikeres tagja volt. Versenyévei alatt rengeteg szteroidot szedett. Így már tinédzser korában kezdett férfias külseje lenni. 1990-ben visszavonult, majd 1997-ben átesett a nemátalakító műtéten. Azt nyilatkozta, valószínűleg akkor is felfedezte volna másságát, ha nem szed szteroidokat.

10. Chaz Bono

620x0 (12)

Chastity Bono a népszerű amerikai duó, Sonny és Cher gyermeke. Chastity 25 éves koráig leszbikusként élt, mikor rájött, hogy ő valójában transzszexuális.  Két év alatt teljesen megváltoztatta életét, nemátalakító műtéten esett át, így ma Chaz Bono néven, férfiként él boldog és teljes életet.

(forrás: ripost)