Bár Amszterdam nem prűd város, mégis amit az idei gálán láttak a rajongók és a sajtó képviselői, több mint megdöbbentő volt. Nem a botrányairól híres Miley Cyrus volt ezért a botrányért a felelős, hanem az ausztrál származású énekesnő, Iggy Azalea.

iggy

Nagyon kihívó, sőt már közönséges ruhadarab volt rajta: egy anyagdarabot egyszerűen maga köré tekert, melynek tulajdonképpen magának a ruhának kellett volna lennie. Valószínű, hogy jobban odafigyelt arra, hogy az anyagot magára tekerje, mint arra, hogy alája felöltözzön, hisz pillanatok alatt kivillant a nemi szerve, ami fedetlen volt. Természetesen pillanatok alatt lecsaptak a jó kép lehetőségre a sajtó képviselői. Az énekesnő biztos lehet benne, hogy órákon belül az egész világhálón szerepelni fog az intim része, és hogy napokig ettől lesz hangos minden újság vagy internetes honlap.

miley

Természetesen Miley Cyrus sem maradt sokkal alább a szerelésével, hisz extra mini szoknyát húzott magára, valamint egy hátnélküli blúzt vett fel. A szoknya érdekessége, hogy a fenék részén hangsúlyos volt az „állj le” felirat.  Sok szakértő szerint neki kellene már leállnia a szinte már közönséges ruhadarabok viseletével.