Bochkor Gábort az RTL Klub Reggelijében kérdezték, miként viseli, hogy megszűnt a rádiós munkahelye. Némi szarkaz­mussal válaszolta, hogy rutinra tett szert a „rádiótemetésben”, jól viseli a kényszerszabadságot. Tovább alszik, több ideje jut a lányára, Nórira, aki az édesanyjával él, amióta tönkrement a kapcsolatuk. Úgy saccolja, két hó­nap múlva újból rádiózni fog.
– Ha valaki egy bő évvel ezelőtt azt mondja, hogy ebben a szituban leszek, nem hiszem el – mondta Gábor. – Meglepetésként ért, de ebbe bele kell állni, tudni kell kezelni, viselni, átélni a mélypontokat.

Arról is beszélt, hogyan próbálja Nórival egyensúlyba hozni ezt a kényes, új helyzetet.

– Eleinte borzasztóan nehéz volt megszokni, hogy nincs az a hármas, a családfeeling. Azt is, hogy a lányom mintha vendégségbe érkezne hozzám. Leadják, elviszik. Az brutális. De már na­gyon szépen belejövünk. Annak, hogy nem dolgozom, az a jó hozadéka, hogy többet vagyok a lányommal. Az én lelkemben normalizálódik a helyzet. A kapcsolatot már lezártam, azt, hogy nem élek együtt a lányommal, még nem. Most éppen csinálunk neki külön szobát. Járunk bú­torboltba, választunk tapétát. Van egy projekt, tudja, hogy neki ott a kuckója.

Fájdalmáról beszélt Bochkor Gábor az RTL Klub reggeli című műsorában, melyet a Blikk szemlézett. A rádiós párja, Várkonyi Andrea tavaly költözött el, kislányukkal, Nórival együtt.

hirdetés

Bochkor szerint borzalmasan nehéz volt megszokni, hogy a hármasuk nem létezik többé. „Azt is nagyon nehéz volt megszokni, hogy a lányom mintha vendégségbe érkezne hozzám. Hogy »le van adva, majd el lesz víve«. Az nagyon brutális, de szépen jövünk bele.”

Közben a munkáját is elveszítette, aminek egyetlen pozitívuma, hogy így több ideje jut Nórira. Jó hír, hogy várhatóan májustól újra a műsort vezethet az egyik rádióban.

#BochkorGábor #VárkonyiAndre BochkorGáborszakítása