Gyakran mondják, hogy addig nem igazán népszerű valaki, amíg meg nem próbálják parodizálni. Miley Cyrusnak ebben a tekintetben nem lehet oka panaszra, azonban kérdéses, hogy mennyire tetszik neki az, amit a Wrecking Ball című számából műveltek. A paródia rendkívül népszerű, valósággal tarol az interneten, az énekesnő reakciója egyelőre ismeretlen.

steve_kardynal_miley_parody

Az igencsak betegre sikerül klipet a netes közönség egyszerűen imádja. Az alkotás Steve Kardynal nevéhez köthető, aki körülbelül egy évvel ezelőtt istenbarmát a Call Me Maybe Chatroulette-es paródiájával vált népszerűvé azok körében, akik szeretnek különböző vicces videókat nézegetni a YouTube-on.

Steve Kardynal ezúttal Miley Cyrus Wrecking Ballját parodizálta ki, illetve annak szintén igen széles körben ismert klipjét.  Az alkotás meglehetősen betegre sikeredett. A poént természetesen nem lőhetjük le, de egy jó tanács belefér: semmiképpen ne nézze meg a klipet az, aki úgy érzi, nem elég erős egy fitbal labdán vonagló, meztelen férfi látványának elviseléséhez.