A sztárok nem csak a teljesítményeikre büszkék, hanem saját testükre is nagyon figyelnek, hisz sok esetben ebből élnek. Hihetetlen összegekre képesek bebiztosítani a különböző testrészeiket. Itt van elsőként Heidi Klum modell, aki csodálatos lábait összesen 2,2 millió dollárra biztosította. Ha már lábak, akkor az igazi rocknagyit se hagyjuk ki a sorból, aki hatalmas, 3,2 millió dollár értékű biztosítást kötött a lábaira. De még ő sem ér fel David Beckham biztosításával, aki 70 millióra biztosította góllövő lábait.

Nem csak a lábak, de a keblek is sokat érnek a sztároknak. Dolly Parton 3,8, míg Jennifer Love Hewitt 5 millióra biztosította a dekoltázsát. Persze a fenekek sem maradnak ki a sorból. Itt két énekesnő is szerepel a legjobbak között. Jennifer Lopez feneke 27 milliót, míg Mariah Carey kerek hátsója 1 milliót ér biztosításban.

A legérdekesebb biztosítás talán Tom Jones nevéhez fűződik, aki hihetetlen mellszőrzetére kötött nem csekély biztosítást. Ugyanis, ha történik valami az ing alól kibukkanó szőrzettel, 7 millió dollárt kap az énekes. Még van egy férfiénekes, akiről köztudott, hogy nagy biztosítása van, éspedig a hangjára. Ő nem más, mint Rod Stewart, és 15,5 millió dollárra biztosította hangszálait.