Baukó Éva durván beleszállt az RTL Klubba. A csatorna az induló Celeb vagyok, ments ki innen! című műsor sajtótájékoztatóján egy videót mutatott be az eddigi évadok legviccesebb pillanatairól, ám Baukót, aki a 2014-es évadban szerepelt, egyetlen képkockán sem lehetett látni. Az egykori botrányhős reakciója igen heves volt.
– Tudom, hogy ezt tudatosan tették. Pont engem hagynak ki, aki ott bent a dzsungelben mindent megtett, amit a főszerkesztő – R. K. – nap mint nap kért ­tőlem, annak érdekében, hogy a műsor egy megírt történet mentén haladhasson – írta közösségi oldalán felháborodottan ­Baukó.

A botrányhős azt is hozzátette, hogy mindezt azért tette, mert állítása szerint kapott egy ígéretet, hogy amennyiben mindent megcsinál, amit mondanak neki, akkor kaphat további feladatokat a csatorna műsoraiban. Baukó később mégis a konkurens TV2 műsoraiban tűnt fel inkább.

Baukó Éva hírek
Baukó Éva hírek

A csatorna, nem kívánt reagálni Baukó kirohanására.

Megkerestük dr. Kamarás Péter jogi szakértőt, aki elárulta, hogy sokba kerülhet az exvillalakó posztja. – Ha a szerződésének volt titoktartási záradéka, és az a mai napig érvényes, akkor szerződésszegésért perelheti őt a csatorna. A büntetés akár milliós összeg is lehet. De hitelrontás, lejáratás miatt is perelhetik.