Mindannyian ismerjük azt a bosszantó érzést, amikor kiderül, a járatunk késni fog, és egy rakás időt kell eltöltenünk a reptéren! Ez a fiatalokból álló csoport azonban nem parázik. Mi több, inkább kedvet teremt a többi várakozó körében is azzal, hogy vicces, ám nem mindennapos produkcióval szórakoztatja a közönséget.

 

BalletTroupe-TN1

 

Ahelyett, hogy egyenesen az édességboltba vagy az újságoshoz sietnének, a srácok szívesebben töltik egy kis művészkedéssel a szabadidejüket. Valamennyien a Santa Barbara-i State Street Ballett társulat tagjai, akik épp a The Nutcracker nevű turnéjukon voltak. A közel ötórás várakozási idő a Denveri Nemzetközi Repülőtéren különleges produkcióra ihlette őket, melyet sehol máshol nem lehetett volna ennyire szemrevalóan bemutatni, mint a repülőtér termináljának mozgósávján.

A társulat balett-darabja sokféle reakciót váltott ki: voltak utasok, akik meglepetten csodálták őket, de olyanok is voltak, akiket hidegen hagyott a mutatványsorozat. Szerintünk gyönyörű, amit összedobtak, és mindenképp díjazásra méltó, hogy pihenés helyett még a reptéren is melóznak!

A rögtönzésük tavaly decemberben került lencsevégre, azóta a videó folyamatosan kering a neten, és csak úgy vonzza magához az igényes szemeket! Ma már több mint 2 millió megtekintéssel számol a Facebookon. Légy te is a bámulóik között!