A 10 hónapos kisfiú egész testét piros kiütések borították, még a szemhéját, és a nyelvét is. Az édesanyja azonnal orvoshoz vitte, ahol megdöbbentő diagnózissal álltak elő.

04e228a7a8db976cd32c5e3e53da968c

Oscar Langham mindössze 4 hónapos volt, amikor az első tünetek jelentkeztek rajta. A szülők tanácstalanok voltak, ezért orvoshoz fordultak, aki tudatta velük, kisfiuk Langerhans sejtes histiocytosisban szenved, ami egyfajta rákos betegség. A test folyamatosan fehérvérsejteket termel, hogy küzdjenek a fertőzésekkel, ám a csecsemőnél ezek túltermelődése okozza a daganatokat.

A kisfiúnak még mielőtt az első évét betöltötte volna, kemoterápián kellett átesnie, amitől a piros daganatok egy része elmúlt, de sajnos nem tartósan.

A szülők rendkívül elkeseredettek, az emberek pedig nem értik mi baja lehet a kisfiúnak, azt hiszik egyszerűen himlős, és elkerülik.

f838c0c047dd61218c607b1bf0dbf6c2

Oscar egy igazi kis harcos, a szülei pedig nem engedik, hogy a betegsége a szükségesnél többen korlátozza az életüket, ugyanúgy sétálnak, és játszanak, ahogyan a többi egy éves gyerekkel.