Csodálatos dolog történt azon a fájdalmas napon, majd jött a poklok pokla. De még nincs vége a történetnek…

 

AMTktkqTURBXy8wYzk4MDRhZDQ4MWU4MGVjMjU0ZDkxMmY5YjhhNDdiMi5qcGVnkpUDABLNAlbNAVCTBc0DFM0BvA

 

Courtney Hill egy rettenetes hóviharban találkozott későbbi férjével, Brian-nel 2011-ben. Szerelem volt az övék, első látásra, röviddel később össze is házasodtak.

Pár évvel később megszületett igaz szerelmük gyümölcse, Reagan.

A boldog pár idén elhatározta, hogy meglepik kislányukat egy kistestvérrel, de február 2-án Brian egy balesetben életét vesztette.

Courtney nagyon rosszul érezte Brian temetése napján, de azt gondolta, ez természetes, hiszen a melyik ember ne lenne pocsékul akkor, amikor imádott szerelmét, párját, gyermeke édesapját kell utolsó útjára kísérni.

Valamilyen megmagyarázhatatlan érzés késztette arra, hogy aznap reggel elvégezzen egy terhességi tesztet. És kiderült, jól sejtette, gyermeket vár Brian-től – hát mégis sikerült a tervük, meg tudják lepni Reagant egy kistestvérrel.

A temetésen a nyitott koporsóban az özvegy megragadta halott férje kezét, és könnyek között suttogva osztotta meg „vele” a jó hírt. A mérhetetlen fájdalom ellenére a boldogság is befészkelte magát a szívébe: méhében növekszik immár szerelmük második gyümölcse.

Röviddel a temetés után az asszony kórházba került, mert kisebb terhességi komplikációk léptek fel, teste rosszul reagált a terhességre, és kicsit vérezni is kezdett. Az orvos a komplikációktól tartva különböző teszteket kért, majd alapos ultrahangvizsgálatot végzett.

Rettenetesnek tűntek a percek, melyek várakozással teltek, közben Courtney attól félt, hogy elvesztette a babát. A babát, ami immár különleges szerepet töltött be a szívében, az életében.

De a tesztek jók lettek, és az ultrahang is egész mást mutatott. Nemhogy nem veszítette el a babáját, den Brian-től olyan hatalmas ajándékot kapott, hogy ha minden jól alakul a terhessége alatt, egyszerre három kis jövevénynek is örülhet.

Hirtelen fel sem fogta: hármas ikreket vár.

„Annyira izgatott vagyok! Egyszerre három mosoly is fog emlékeztetni arra, nem hiába vesztettem el a férjemet.”