Delia D. Blackburn egy esküvői fotós, aki azt hitte, hogy már mindent látott, ami egy menyasszonnyal és a vőlegénnyel történhet. De Bretagne Bachman, a menyasszony apja valami hihetetlent csinált, amit le kellett fényképeznie.

 

s1

 

Todd Bachman, mint jó apához illik büszkén vezette lányát az esküvői ceremónia helyszíne felé, amikor egy pillanatra megállt. A násznép teljesen megzavarodott. Ám ekkor Todd megragadta lánya mostohaapjának kezét, mivel azt akarta, hogy így ketten együtt vezessék Brittanyt az oltárhoz.

 

s2

 

 

s3

 

Ez volt az a pillanat, amikor mindenki könnyekig meghatódott. Brittany két “igazi” papája között vonult vőlegénye felé. Biztosak vagyunk benne, hogy a menyasszony és az egész násznép is hallatlanul büszke most az édesapára. Hiszen a két apa között akár fagyos, rossz viszony is lehetne. Ám Todd evvel a tettével bizonyította, hogy egy család életében a legfontosabb az egymás iránti szeretet.

 

s4

 

s5

 

Ezt az önzetlen gesztust már 1.200.000 ember lájkolta és több mint 500.000-en megosztották. “Sírnom kellett… Milyen hihetetlen tény”, írja egy nő a Facebook-on. Oszd meg Te is ezt a különleges esküvői fényképeket másokkal is a Facebook-on!

Mi a véleményed?