Csendes, romantikus vagy viharos évre számíthatunk?

Az olasz horoszkóp abban különbözik a többitől, hogy csak a születés napja alapján sorolja be az embereket öt kategóriába, amely alapján tartózhatunk az A1, a B2, a C3, a D4 és az E5 csoportba.Ha szeretnénk tudni, hogy az olaszok szerint hogyan alakul a szerelmi életünk 2017-ben, akkor keressük ki a lenti táblázatból a kategóriánkat, és olvassuk el a kilátásainkat!

 

A1: Ha 1, 6, 11, 16, 21, 26, 31 napok valamelyikén születtünk.

 

B2: Ha 2, 7, 12, 17, 22, 27 napok valamelyikén születtünk.

C3: Ha 3, 8, 13, 18, 23, 28 napok valamelyikén születtünk.

D4: Ha 4, 9, 14, 19, 24, 29 napok valamelyikén születtünk.

E5: Ha 5, 10, 15, 20, 25, 30 napok valamelyikén születtünk.

A1: Abban az esetben, ha eddig nem alakult jól a szerelmi életünk, mert például a párkapcsolatunk, házasságunk hullámvölgybe került, akkor jó hír, hogy az olasz horoszkópunk szerint 2017-ben véget fog érni ez a kellemetlen sorozat.

Ebben az esztendőben lehetőségünk lesz arra, hogy rendezzük a megromlott kapcsolatunkat, őszintén kimondjuk a sérelmeinket, amiket eddig eltemettünk, de a véleményünket is a párunk tudtára hozhatjuk.

Ha mindezt megtettük, akkor pozitív események, örömteli pillanatok és szerencsés időszak kezdődhet.Az életünkbe beköszönt a jólét, bőség, ami minden területen, de főleg a szerelemben lesz tetten érhető.Tulajdonképpen egy teljesen új életszakasz veszi kezdetét 2017-ben.

A következő hónapokban úgy érezhetjük, hogy minden beteljesül, ami eddig csak álom volt, emiatt áldottnak érezhetjük magunkat.Számíthatunk arra is, hogy meg fog változni az elképzelésünk a szeretetről, szerelemről.

Emellett olyan változások is bekövetkezhetnek, amelyek teljesen felforgatják az életünket, ám ezek nem fognak meglepni, mert valójában már rég felkészültünk ezekre.Az olasz horoszkópunk szerint 2017-ben váratlan házasság, eljegyzés, de a 2016-ban kialakult kapcsolat villámlásszerű fejlődése is várható.Ugyancsak ebben az évben érünk a fejlődési ciklusunk végére, emiatt majdnem minden jó hatással tölt el, ez pedig a párkapcsolatunkban is éreztetni fogja a hatását.

 

 

B2: 2017-ben a szerelem fogja elfoglalni a központi helyet az életünkbe, ugyanis egy olyan új útra tévedünk, amely eddig ismeretlen volt előttünk, ráadásul rengeteg kihívással, belső lelki változással kell számolnunk.

Az olasz horoszkópunk azt is előrejelzi, hogy idén végre lezárjuk azokat a kapcsolatokat, amelyek nem működnek, nem szolgálják a fejlődésünket, nem tesznek boldoggá.Ha ezeket a viszonyokat felbontjuk, akkor lesz helye az új ismeretségeknek.

Ha egyedülállóként kezdtük az évet, akkor a kalandvágyó, energikus, tűzről pattant, romantikus személyiségünk mágnesként vonzhatja az új, érdekes embereket, akik egymásután fogják felkelteni a figyelmünket.

Ha döntéshelyzetbe kerülünk 2017-ben, akkor csak a szívünkből merítsünk ihletet.Akkor is a megérzéseinkre kell hallgatnunk, ha kétségeink támadnak azzal a személlyel kapcsolatban, aki egyébként megfelelő lenne a számunkra ahhoz, hogy együtt induljunk el egy új úton.

Az olasz horoszkópunk biztos benne, hogy 2017 első fele az intenzív érzések időszaka lesz, ezt pedig egy különleges személy mellett élhetjük át, tehát van esélyünk arra, hogy megtaláljuk az igaz szerelmet.

C3: Minden szempont szerint izgalmas, érdekes évünk lesz az olasz horoszkópunk szerint.Ha párkapcsolatban, házasságban élünk, akkor egy teljesen új fejezet kezdődhet a magánéletünkben, mert 2017-ben végre megtaláljuk a helyünket a viszonyban, illetve a szerepek is rendeződhetnek.

A következő hónapokban sok dolgot át kell értékelnünk, szó eshet a gyerekvállalásról, házasságról, tehát mindenképpen fordulatos, csavaros helyzetekkel lesz teletűzdelve az esztendő.Idén bőven lesz mit tanulnunk a feltétel nélküli szeretetről, az elfogadásról és a megbocsátásról.

Ha szeretnénk javítani a szerelmi kapcsolatunkon, akkor szükségünk lesz a kreativitásra és az együttműködésre.2017 közepén az anyagiak miatt várható érzelmi feszültség a párkapcsolatunkban.Ne aggódjunk emiatt, mert nem tart sokáig ez a kellemetlen helyzet, ami remek tesztje lesz a kapcsolatunk erősségének.

Amennyiben egyedülállók vagyunk, akkor 2017 második felében rátalálhatunk a szerelemre.A szerencse ránk fog mosolyogni, elhozza az életünkbe a szerelmet, a teljes megértést, aminek hála közelebb kerülünk egymáshoz a párunkkal.

 

 

D4: Az olasz horoszkópunk szerint remek évünk lesz a szerelem terén.Ha nincs párunk, akkor a sors 2017-ben gondoskodik arról, hogy beteljesülésről szóljon az esztendő, míg párkapcsolat esetén megerősíthetjük a románc alapjait.

Ha életünk párját keressük, akkor kicsit zavarosnak érezhetjük a körülöttünk kialakult helyzetet, ám ezt csak a 2016-ból maradt energia okozza.Ez az oka, ha nem találjuk elsőre azt az ösvényt, amin végig kell mennünk.

Az olasz horoszkóp arra int, hogy fontos, hogy már az év elején szögezzük le, hogy párt keresünk, akivel szemben konkrét elképzeléseink vannak, ugyanis csak így vonzhatjuk be a megfelelő személyt.

2017 első harmadában intenzív, őszinte és előnyös kapcsolatok alakulhatnak ki, de csak akkor, ha egyensúlyba kerülünk önmagunkkal, illetve meg tanuljuk szeretni és elfogadni önmagunkat olyannak, amilyenek vagyunk.

Ha ez sikerül, akkor képesek leszünk a kiegyensúlyozott párkapcsolatra.Az év első fele még nehézkesnek néz ki, mert feszült pillanatokat kell megélnünk, de ezen túljuthatunk, ha megszilárdítjuk az érzelmeinket.Az igaz szerelem elsőbbséget élvez, mert annak lesz köszönhető a sok pozitív esemény.

E5: Az olasz horoszkópunk szerint csendes, nyugodt, kiegyensúlyozott évünk lesz a szerelem terén, ha ebbe a kategóriába tartózunk.Párkapcsolat terén, ha nem is várható nagy fordulat, mégis a harmónia és a megértés nagyon fontos lesz.

2017-ben nagyon sok örömteli pillanatot szerezhetünk a barátainkkal, családunkkal töltött időből.A párkapcsolatunk a felelősségvállaláson és az egymás iránti tiszteleten alapul, míg az összetartózást a gyerekek erősíthetik.

Amennyiben egyedülállók vagyunk, esetleg gyenge lábakon áll a szerelmi kapcsolatunk, akkor 2017-ben végre megvalósíthatjuk a szerelemmel kapcsolatos céljainkat, aminek hatására létrehozhatunk egy erős kapcsolatot azzal a személlyel, aki nagyon fontos a számunkra, de eddig csak barátok voltunk.

Az olasz horoszkópunk szeretné, ha soha nem felejtenénk el, hogy el kell engednünk a múltat, valamint ki kell mondanunk a határozott „nem”-et, ha új esélyt adnánk egy már csődöt mondott kapcsolatnak.2017-ben nézzünk magabiztosan a jövőbe, mert ott vár a szerelem, a boldogság, nekünk pedig csak annyi a feladatunk, hogy bízzunk az Univerzumban és az általa felkínált lehetőségekben.

(Forrás: noiportal.hu)