Az ősz második hava tele van az indiai istennők ünnepnapjaival.


Október első napjával elkezdődött Lakshmí, Szaraszvati, Durga kilenc napon át tartó ünnepe, ami alatt 8-án még Durga Puját is megünneplik az indiaiak. Október 16-tól Lakshmi Puja, a szerencse istennőjének napja következik, majd október 30-án érkezik India legnagyobb ünnepe, amit Káli Puja és Diwali tiszteletére tartanak.

Mint láthatjuk az ősz második hava tele van az indiai istennők napjaival, ám ez nem jelenti azt, hogy csak ünnepeltetik magukat, ugyanis az istennők összefogtak annak érdekében, hogy együtt kiolvassák a csillagokból azt, hogy mi vár ránk októberben.

Kos: Különösen kiemelkedő hónapban lesz részünk, ám a sikerekhez és az eredményekhez elengedhetetlen lesz, hogy a karrierünket minden más elé helyezzük. Ez némi nyomást gyakorol ránk, de ha őszinték akarunk lenni magunkhoz, akkor be kell vallanunk, hogy nincs sok hangulatunk a romantikázáshoz, vagy a barátainkhoz.

Októberben csak a céljaink lebegnek a lelki szemeink előtt. Ha a munkahelyünkön nem értünk egyet valakivel, akkor ezt nyugodtan elmondhatjuk az érintettnek. Az indiai istennők azt is tanácsolják, hogy gyakoroljuk a türelmet, valamint ne vesszünk össze senkivel. Az értéktárgyainkra különösen vigyázzunk!

 

 

Bika: Komoly kéréssel fog elénk állni egy hozzánk közel álló személy októberben, mert segítségre, útmutatásra van szüksége. Amikor együtt sikerül megoldani az illető problémáját, akkor ez olyan új erővel fog feltölteni, amely felhasználásával sikeres, eredményes hónapunk lesz.

A Sors most összehozhat egy különleges személlyel, akivel kapcsolatban semmit se siessünk el. Október egy másik eseménye miatt padlóra kerülhetünk, de az indiai istennők szerint szerencsésen fogunk kimászni a dologból, ettől pedig erősebbnek fogjuk érezni magunkat.

Ikrek: A karrierünkben rengeteg pozitív változás készülődik. Októberben végre látni fogjuk, hogy miért harcoltunk annyit az elmúlt hónapokban. Most beérik a munkánk gyümölcse és közelebb kerülünk a céljainkhoz, de csak akkor, ha nem engedjük, hogy valami megállítson, hanem továbbra is kitartóan, állhatatosan végezzük a munkánkat.

Arra nagyon oda kell figyelnünk októberben, hogy előzékenyebbek legyünk másokkal szemben. Ha megkérnek erre, akkor próbáljunk segíteni, ugyanis ez is pozitívan hat az életünkre. Jegyezzük meg, hogy az októberben tett szívességet senki se fogja elfelejteni. Ha mostanában választ keresünk egy kérdésre, akkor az indiai istennők szerint októberben biztosan megtaláljuk.

 

KAli

 

Rák: Ha szinglik vagyunk, akkor októberben jó esélyünk van arra, hogy megtaláljuk az igazit, ugyanis az indiai istennők azt olvasták ki a csillagokból, hogy a szerelem terén mellénk áll a szerencse, tehát nekünk csak élnünk kell a lehetőségekkel.

Ha úgy döntünk, hogy kihasználjuk a jó esélyeket, akkor arra oda kell figyelnünk, hogy ne higgyünk el mindent csak azért, mert szimpatikus az, aki mondja. Egy kis bizalmatlanság mindig egészséges. Hagyjuk, hogy megküzdjenek értünk a jelöltek, és közben ne felejtsük el, hogy nem minden arany, ami fénylik!

A munkahelyünkön legyünk óvatosak! Kerüljük a kétes ötleteket, tetteket, mert ezek miatt később komoly bajunk lehet. Amennyiben itt nem hibázunk, akkor egy komoly feladattal bízhatnak meg. Az indiai istennők arra is figyelmeztetnek, hogy sok irigy ember lebzsel körülöttünk, ez pedig veszekedést szülhet.

Oroszlán: Az indiai istennők szerint sikerekben gazdag októberünk lesz, a problémákat pedig szerencsésen elkerüljük. Emellett egy olyan új kapcsolatra is számíthatunk, amely miatt ismét tinédzsernek érezhetjük magunkat.

Ha párkapcsolatban élünk, akkor a korábbi problémák, veszekedések megszűnnek, és egy békés, harmonikus, magasabb szintre léphetünk. Mindez erőt, energiát, önbizalmat adhat. Októberben az se kizárt, hogy jól eső érzéssel nyugtázzuk, hogy milyen könnyen vesszük át a hatalmat mások felett. Mindeközben figyeljünk jobban az egészségünkre!

Szűz: Komoly nehézségre kell számítanunk, ha van párunk. Ezt a krízist csak akkor tudjuk megoldani, ha a párunk is szeretné rendbe hozni a viszonyunkat. Ellenkező esetben a gyerekes, éretlen viselkedés szakításhoz fog vezetni. Jól tennénk, ha intelligens felnőttként meghallgatnánk egymást a kedvesünkkel, és kompromisszumokat kötnénk.

Szingliként megismerkedhetünk valakivel, aki aktívan szeretne részt venni a társadalmi életünkben. A munkahelyünkön legyünk naprakészek, felkészültek, mert bármikor kaphatunk egy hírt, ami leköti az összes energiánkat, figyelmünket. A pénzzel bánjunk óvatosan, mert anyagi szempontból nem állunk túl jól. Ha költözni szeretnénk, akkor ezt támogatják a csillagok októberben.

 

Mérleg: Az indiai istennők szerint biztos, hogy számíthatunk a családunk, barátaink támogatására októberben, függetlenül attól, hogy miről van szó. Erre nagy szükségünk lesz, mert egy komoly problémával kell szembenéznünk.

Ez át fogja értékelni az értékrendünket, és meg fog erősíteni, ami nagyon jól jön, mert végre beindul a karrierünk. Októberben figyeljünk oda jobban arra, amit a környezetünk súg, mert semmi se fog ok nélkül történni.

Más téren ne engedjünk a kísértésnek, se olyasminek, amiből tudjuk, hogy kisebb-nagyobb baj lesz. A pénzügyekkel is legyünk óvatosak, mert nehéz helyzetbe kerülhetünk, ráadásul ez komoly vitát generálhat a párkapcsolatunkban.

Skorpió: Ha októberben valaki felajánlja a segítségét, akkor azt ne utasítsuk vissza, mert csak ennek köszönhetően állhat majd helyre egy bizonyos dolog az életünkben. Ideje, hogy megtanuljunk megbízni másokban, és ne általánosítsunk! Az ősz második havában le kell győznünk a félelmeinket és meg kell szabadulnunk az előítéleteinktől.

Ha nem vágyunk romantikára, szerelemre, akkor ezzel nincs semmi baj, hiszen más dolgok foglalkoztatnak. Majd, ha ez elmúlt, akkor ráérünk az érzelmi életünkkel foglalkozni. A munkahelyünkön azt fogjuk érezni, hogy valami nincs rendben. Ezzel kapcsolatban derítsük ki, hogy mi okozzuk-e gondot. Ne felejtsük el, hogy rengeteg az érzékeny ember körülöttünk, úgyhogy ügyeljünk arra, hogy óvatosan beszéljünk velük!

 

 

Nyilas: Az indiai istennők szerint kissé problémás hónapunk lesz, mert rengeteg bonyodalom állja az utunkat, ráadásul a munkahelyi pozíciónkért is meg kell küzdenünk. Ezen a területen különösen fontos lesz a hallgatás. Most ne hangoztassuk az elégedetlenségünket, nem tetszésünket!

A szerelmi életünket kezelésbe kell vennünk. Ne féljünk randevúzni, és bátran próbáljunk ki olyasmit, amit eddig nem. Ha azt tervezzük, hogy továbbtanulunk, vagy képezzük magunkat, akkor ebbe érdemes belefogni. Október kedvezni fog a döntéshozásnak. Ha úgy érezzük, hogy anyagi problémáink vannak, akkor ne aggódjunk, mert csak az október lesz ilyen ingatag.

Bak: Ha még szinglik vagyunk, akkor az indiai istennők szerint biztos, hogy megtaláljuk az igazit októberben, de csak akkor, ha keressük, mert szalaggal átkötve nem fogják elénk vezetni a csillagok. Fontos, hogy ne a munkahelyünkön keressük a szerelmet, mert abból csak felesleges probléma lenne.

Októberben több frusztráló élményre számíthatunk, ezért próbáljuk megőrizni a hidegvérünket, és ne robbanjunk! A hónap kedvez a mindennemű feladatok megoldásához, úgyhogy amennyiben elmaradásunk van, akkor most rendezzük el azokat, mert később gondunk származna belőle.

 

fall2

 

Vízöntő: Mindegy, hogy milyen problémával kerülünk szembe, mert a legfontosabb az, hogy ne engedjük, hogy felülkerekedjen rajtunk, hanem győzzük le! Ha ezt sikerül jól megtennünk, akkor október végére erősebbek, bölcsebbek leszünk, hiszen végre tanulunk a hibáinkból.

Az indiai istennők arra is felhívják a figyelmünket, hogy olykor nem árt félretenni az analizáló, túlságosan komoly énünket. Ne rágódjunk semmin, hanem inkább szórakozzunk, mert nincs azzal semmi baj, ha időnként kicsit elfeledkezünk a problémákról.

Emellett semmit se bízzunk a véletlenre! A munkahelyünkön olyasmi történhet, ami nyugtalanítani fog, ráadásul a párunknak is akadhatnak olyan gondjai, amelyekben nagy szüksége lesz a segítségünkre, a támogatásunkra.

Halak: Az indiai istennők azt olvasták ki a csillagokból, hogy októberben rázós lesz a párkapcsolatunk. Jó hír, hogy ezek olyan apró problémák lesznek, amiket gyorsan elrendezhetünk. Ha azt vesszük észre, hogy a kedvesünket nyomasztja valami, akkor mindenképpen segítsünk neki megoldani a dolgot, függetlenül attól, hogy a nehézség kettőnkkel, vagy mással kapcsolatos.

Ha lehet, akkor a barátainkkal ne kezdjünk közös vállalkozásba, projektbe, mert ennek rossz vége lenne. Abban az esetben, ha kilépnénk egy közösségből, kapcsolatból, akkor ezzel is várjunk, mert nagy az esélye annak, hogy egy ugyanilyen rosszba lépnénk bele. Októberben semmit se kapkodjunk el!

(Forrás: noiportal.hu)