Milyen tippet ad a misztikus csillagjegyünk?


Ködös reggelek, csípős időjárás, nátha, egyre több ruha, rövidebb nappalok. Általában ezek jutnak az eszünkbe, ha meghalljuk a kérdést, hogy vajon mit hoz nekünk a ősz. A misztikus indiai horoszkóp azonban ennél sokkal különlegesebb élményeket jósolhat nekünk az évszakra.

Ha furdalja az oldalunkat a kíváncsiság, hogy mit tanácsol az indiai csillagjegyünk, akkor az alábbi listáról keressük ki, hogy melyik jegyben születtünk, majd olvassuk el az őszi tippeket!

Krokodil: január 15 – február 13.
Korsó: február 14 – március 14.
Hal: március 15 – április 14.
Kecskebak: április 15 – május 15.
Bika: május 16 – június 16.
Emberpár: június 17 – július 16.
Rák: július 17 – augusztus 17.
Oroszlán: augusztus 18 – szeptember 17.
Hajadon: szeptember 18 – október 17.
Mérleg: október 18 – november 16.
Skorpió: november 17 – december 16.
Íj: december 17 – január 14.india2

Krokodil: A misztikus indiai horoszkóp szerint szívós, kitartó és veszélyes ragadozóként élünk. A valódi arcunkat sohasem fedjük fel mások előtt, ugyanis szeretünk meghúzódni, rejtőzködni, pont úgy, mint egy igazi krokodil. Szeretjük a mélyből figyelni a körülöttünk zajló eseményeket. Emellett néha a makacsság is jellemző ránk, de ez nem baj, hiszen a karrierépítésben az előnyünkre válik ez a viselkedés.

Őszi tanács: Jól tennénk, ha végre elengednénk a frusztráló, nyomasztó gondolatainkat, és inkább a családunkkal, önmagunkkal töltenénk a csodás őszi hónapokat.

Korsó: A misztikus indiai horoszkóp szerint érzékenység, introvertált és befelé forduló viselkedés jellemző ránk. Nehezen beszélünk arról, hogy mit érzünk, pedig rengeteg érzelem feszíti a bensőnket.

Nekünk mindig akad néhány jó tanácsunk, pozitív gondolatunk a barátaink, szeretteink számára. Emellett soha nem viselkedünk tolakodóan, szeretjük elkerülni a konfliktusokat, ugyanis békés emberek vagyunk.

Őszi tanács: Ideje, hogy leszámoljunk az érzékenységünkből fakadó naivitásunkkal, mert akkor sok sérüléstől megóvhatjuk magunkat. A következő hónapokban kezdjünk el kiállni önmagunkért, ha szükséges!

Hal: A misztikus indiai horoszkóp szerint kreatív, spontán, őrülten makacs emberek vagyunk. Jellemző ránk, hogy tüzesen viselkedünk, és képesek vagyunk fejjel menni a falnak. Amikor valamit a fejünkbe veszünk, akkor arról senki se beszélhet le. Mindemellett mindig elérjük azt a célt, amit kijelöltünk magunk elé. A szerelemben szenvedélyesek vagyunk, de az is elő szokott fordulni velünk, hogy rendkívül akaratosan viselkedünk.

Őszi tanács: A következő hónapokban kortyolgassunk forró, nyugtató teát, ami mellett hallgassuk meg mások véleményét, hiszen ők nem támadnak, hanem gyakran féltenek és csak jót akarnak nekünk.

Kecskebak: A misztikus indiai horoszkóp szerint olyan nyugodt, harmonikus, kiegyensúlyozott emberek vagyunk, akit nagyon nehezen lehet felbosszantani. Jellemző ránk, hogy sokáig tűrünk, a munkában szívósak vagyunk, a céljaink felé pedig kitartóan haladunk. Nagyon kedveljük a szép, elegáns, luxus életet és környezetet. Mivel imádjuk, ha kényeztetnek, emiatt a mértéktartás egyáltalán nem a stílusunk.

Őszi tanács: A következő hónapokban járjunk többet edzőterembe, hiszen a hedonista életmód csúnyán meglátszódhat a csípőnkön. Ha esetleg egy régi ismerős felkeres, mert szeretne ismerkedni, akkor ne utasítsuk el az illetőt.

Bika: A misztikus indiai horoszkóp szerint imádjuk a művészetet és a kultúrát, valamint szívesen elsajátítunk minden újat, amivel gyarapíthatjuk a tudásunkat. Az esetek többségében olyan kreatív munkában bizonyíthatjuk a tehetségünket, ahol szükség van a spontán oldalunkra. Nagy társasági életet élünk, emiatt nélkülünk nincs rendezvény.

Őszi tanács: A nagy nyári pörgés után ideje, hogy kicsit befelé forduljunk és figyeljünk a belső hangunkra. Habár szeretjük a nagy bulikat, imádunk élni, mégis néha egy zenehallgatással és gondolkodással töltött este is a hasznunkra válhat.

Emberpár: A misztikus indiai horoszkóp szerint szertelen, néha szeszélyes emberek vagyunk. Ha ahhoz van kedvünk, akkor szórakoztatóan viselkedünk. Gyakoriak a hangulatingadozásaink, emiatt előfordul, hogy bezárkózunk a lakásba, hogy egyedül lehessünk egy jó könyvvel, de máskor a fesztivál sztárjává válunk. Szerelmes típusként nagyon ragaszkodunk azokhoz, akiket szeretünk.

Őszi tanács: A következő hónapokban többet kellene találkoznunk a barátainkkal, ugyanis nem kizárt, hogy életünk párját közöttük találjuk meg. Ha már van párunk, akkor fordítsunk rá több időt! Menjünk például színházba vagy moziba.

Rák: A misztikus indiai horoszkóp szerint érzékeny, néha önmagunkban is elbizonytalanodó emberek vagyunk. Gyakori, hogy megerősítésre szorulunk, amit a szeretteinktől megkapunk. Amikor bízunk magunkban, akkor szárnyalunk a munkában és a szerelemben. A pénzügyekhez nagyon jól értünk, az üzleti érzékünk remek, ám olykor a „cél szentesíti az eszközt” elvet valljuk.

Őszi tanács: Ha van párunk, akkor lepjük meg egy romantikus vacsorával, esetleg menjünk el a kedvenc éttermünkbe. Jól tennénk, ha a következő hónapokban nemcsak a munkával foglalkoznánk, hanem kikapcsolódnánk, elvégre az ősz is gyönyörű évszak.

Oroszlán: A misztikus indiai horoszkóp szerint mindenben nagyvonalú, grandiózus személyiségek vagyunk. A munkánkban szeretünk előrelépni, hiszen nem arra születtünk, hogy alkalmazottak legyünk, bár abban is megálljuk a helyünket, hiszen szorgalmasan, alázatosan végezzük a munkánkat. Nap energiájának hála különleges a karizmánk, emiatt könnyen csábítunk.

Őszi tanács: A következő hónapokban meg kellene fontolnunk, hogy munkát vagy pozíciót váltunk, hiszen olyan lehetőségek rejtőznek bennünk, amelyeket kamatoztatnunk kellene. Ne szalasszuk el az ősszel kínálkozó lehetőségeket!

Hajadon: A misztikus indiai horoszkóp megbízható, precíz, pontos embernek ír le. Szeretjük betartani a napi rituálénkat. A munkában és a családi életben remekül megálljuk a helyünket, de előfordul, hogy túlvállaljuk magunkat. Akár kettő helyett is dolgozunk, miközben a saját érdekeinket elnyomjuk.

Őszi tanács: Jól tennénk, ha ősszel nem spórolnánk a pihenéssel. Vonuljuk el a világ problémái elől, ne foglalkozzunk a munkával és a családdal, mert ideje, hogy kicsit önmagunkra koncentráljunk, és feltöltődjünk.i-hunt-for-fog-to-capture-apocalyptic-photos-of-cities-6__880

Mérleg: A misztikus indiai horoszkóp alapján társas emberek vagyunk. Nagyon szeretjük, ha sok ember vesz körül. Ebből következik, hogy az otthon ülést utáljuk. Ha megjelenünk valahol, akkor a pozitív hangulatunk másokra is hatással lesz. Szeretünk flörtölni, valamint imádjuk megélni az élet adta pillanatot.

Őszi tanács: Rajongunk az évszakért, amelynek minden évben meglátjuk a szépségét. Ahogy eddig, úgy idén is kiránduljunk, élvezzük az életet, flörtöljünk.

Skorpió: A misztikus indiai horoszkóp azt állítja rólunk, hogy mindenre képesek vagyunk, amit elhatározunk. A munkában és a magánéletben is szeretünk előretervezni, de ettől függetlenül, a spontán viselkedés se okoz problémát.

Ha nehezebb helyzetbe kerülünk, akkor is megőrizzük a derűs szemléletmódunkat. Szeretünk szerelmesek lenni, ám abban az esetben, ha megtaláljuk az igazit, akkor többé nem érdekelnek mások.

Őszi tanács: Szeretjük az őszt, ahogy az esőt és a ködöt is, mert otthon érezzük magunkat benne. A legjobb az lenne, ha az évszakot kirándulással, utazással, kikapcsolódással töltenénk.

Íj: A misztikus indiai horoszkóp alapján kissé szigorú, szinte már merev emberek vagyunk, ám ez csak a látszat, mert imádunk nevetni, viszont csak a közeli ismerőseink körében oldódunk fel. Olykor előfordul, hogy kritikusak vagyunk. Habár vajszívűek vagyunk, mégis olyan kemény bírálatot tudunk mondani, ami fáj a szeretteinknek, ezért nehezen tűrik a kritikánkat.

Őszi tanács: A betakarítás időszakába léptünk, úgyhogy szedjük le a munkánk gyümölcsét, majd egy forró ital mellett töltődjünk fel a barátaink körében.

(Forrás: noiportal.hu)