A felállás egyszerű: idősebb pasi fiatal nővel 

Túllépve a városi legendán, mely szerint a nő csakis a pénz miatt választ korosabb partnert, vegyük sorra a felállás egyéb előnyeit. Mert igenis rengeteg egyéb ok is megalapozhatja az ilyen kapcsolatot, és az lehet akár a szerelem is. Kijelenthetjük: az érett férfi a legjobb szerető!

620x0

1. Tudja, mire vágyik, de ami még fontosabb, azzal is tisztában van, mi az, amire te vágysz!

A negyven fölötti pasi már kiélte magát. Nem vágyik őrült, fejvesztett kalandokra. Ez nem azt jelenti, hogy nincs izgalom a kapcsolatban, vagy unalmas lenne az összebújás.

Tapasztalt, irányít, rávezet téged, hogy felfedezd, mi is jó neked pontosan.
Tökéletesen ismeri a női testet, és nem bénázik, mint a fiatal, tapasztalatlan pasik.

2. Türelmes és nem csak magára gondol

Nem rohan sehova. Megadja a módját az együttléteknek. Nem csak az fontos számára, hogy minél hamarabb kielégüljön, hanem kiélvezi a pillanatot, és arra is nagy gondot fordít, hogy te is ugyanilyen jól érezd magad.

620x1

3. Imád kényeztetni és nem csalja el az előjátékot!

Egy nő számára fontos az előjáték. A hosszú kényeztetés segít, hogy mennyei, intenzív orgazmusban legyen részed. Abban pedig biztos lehetsz, hogy az érett pasi tökéletes technikával és kellő időráfordítással “olyan vágyat ébreszt benned, amit lehet, hogy eddig hírből sem ismertél. “

4. Ügyel a részletekre és a kényelemre

620x2

Persze nem maradnak el az izgalmas helyszínek, de nagy gondot fordít arra, hogy ne egy összecsapott numerára találkozzatok a kocsi hátsó ülésén. Ha rajta múlik, a hálószobán túl egy minden luxussal ellátott, kényelmes hotelszoba is tökéletes helyszín lehet az összebújásra. Egy fiatal pasi anyagilag ezt nem feltétlenül teheti meg.

5. A kényeztetés nem csak az ágyra korlátozódik

Szeret örömet okozni neked. Legyen az egy új, szexi fehérnemű, amitől ő is boldog lesz,vagy egy hosszú nap utáni kényeztető masszázs.

620x3

Elhalmoz a szeretetével. Ne felejtsd el viszonozni!

(forrás: ripost)