Leginkább a filmekben láthatunk ilyen, az erdő mélyén meghúzódó, elhagyatott, pókhálós ablakú, nyikorgó lépcsőjű, kísértetházakat.

elhagyott-haz

Félelmetes külsejük pedig nem sok jót tartogat általában akkor sem, amikor kinyílik az ajtó. A hideg is kiráz, ha szemberepül egy bagoly, vagy valahol a mélyén nyávogni kezd egy macska. Az alábbi ház kívülről is hátborzongató látvány. Na, de nézd meg belülről.

Egy férfi a közeli erdőben kirándult, amikor furcsa dolgot vett észre. A fák között elbújva lerobbant, hajdani luxusautók álltak egy ház előtt. A közel száz éves, bőrüléses kocsik belsejéből már a növények is kinőttek, mégis látszott rajtuk, hogy valamikor drága darabok lehettek.

Amikor közelebb ment, az első pillantásra egyáltalán nem bizalomgerjesztő házhoz, látta, hogy nyitva van az ajtaja. Bement, és nagyon ledöbbent. Egy hajdani családi élet összes maradványa, az írógéptől, az üzenő cédulákig minden ott volt még a házban. Bár olyan volt, mintha egy hurrikán végigsepert volna az épületen, mégis szinte épségében pompázott minden használati eszköz, bútor, és személyes tárgy.

Hihetetlen, hogy így fennmarad egy erdő mélyén megbújó lakóház. Egy nagyobb renoválás, és csodálatos otthont lehetne varázsolni belőle.