Halálos baleset történt az M5-ösön
Balesetben történt az M5-ös autópálya Szegedre vezető oldalán, Felsőpakonynál csütörtök délelőtt. A baleset következtében egy ember a roncsba szorult, és meghalt – közölte a rendőrség.
Egy kamion és egy kisteherautó ütközött össze még tisztázatlan körülmények között. Az érintett útszakaszt a helyszínelés idejére lezárták, ami miatt a Google Maps adatai alapján több mint nyolc kilométeren torlódott a kocsisor 11 óra 45 perckor.

Nem sokkal a halálos baleset után egy másik baleset is történt ezen a szakaszon, 12 óra után az ócsai lejárónál három autó ütközött össze. A 31. kilométerszelvénynél, a Budapest felé vezető oldalon történt a baleset, egy ember sérült meg, emiatt még nagyobb a torlódás volt.

A helyszínelés délután két óra 20-ra befejeződött, a forgalom megindult a teljes pályán.

Előzőleg a Zsaruellátó nevű Facebook oldal írt arról, hogy legalább öt másodperce volt már zöld a lámpa a rendőrautót vezető rendőr szerint, mikor elindult a szolgálati kocsival, tehát szabadjelzésen hajtott ki a Városligetből. Egy Volvo XC90 találta el a rendőrautót, amit egy ismert zenész vezetett. A rendőrautó vezetőjének kitört három foga, egyik kulcscsontja többszörösen tört. A mellette ülő rendőrnő könnyebben sérült meg.

#baleset #halálosbaleset