Kell-e tartanunk betegségektől, fertőzésektől, balesetektől a nyár utolsó havában?Úgy néz ki, hogy a csillagok arra az elhatározásra jutottak, hogy a nehéz júliusért cserébe minden csillagjegy szülötte megérdemli, hogy ne csak szerelem, anyagi téren legyen remek az augusztusa, hanem egészség fronton is, hiszen most nem lehet olyan panaszod, amit sporttal ne lehetne orvosolni.

Kos: A nyár utolsó havában majd kicsattansz az egészségtől. Augusztusban még a főnököd sem tud annyira felbosszantani, hogy a sérelmeid dédelgetésével megbetegítsd magad, hiszen tudod, hogy a dolgot megoldhatod azzal, ha szabadságot veszel ki.

Ha ez nem megoldható, akkor sportolj, mert a mozgással nagyszerűen levezetheted a feszültséget, ami így nem fog megbetegíteni. A kalandjaid és a szerelmed remek ellenszere lesz annak, ha valaki megpróbál beléd kötni. Egy mosollyal most mindenkit leszerelhetsz.

Bika: Ha van párod, akivel összekapsz a hónapban, akkor a feszültséget vezesd le sporttal, mert ezzel az egészségednek és a szépségednek is jót fogsz tenni. Ne légy lusta, bár ezt mondani sem kell, mert augusztusban annyi energiád lesz, hogy érezni fogod, hogy szükséged van a kihívásokra, az újdonságokra és az izgalmakra.

Mindeközben olyan titkokra bukkanhatsz, amik érintik a családodat, párodat, rokonaidat, ez pedig annyira felbuzdíthat, hogy abból is plusz lendületet nyerhetsz.

Ikrek: A szeretteiddel szembeni érzelmi túlzásokat és az ebből fakadó betegséget, el tudod kerülni azzal, ha keretet adsz az életednek azzal, hogy napirendet készítesz, meghatározod a céljaidat. Arra azért figyelj oda, hogy ne gondold túl a dolgokat, mert akkor elnyomod a szíved, ami szintén egészségügyi problémát okozhat.

Augusztusban is együtt vezessen a szíved és az eszed!

Rák: Habár az érzelmeid hullámozhatnak, mégsem kell aggódnod az egészséged miatt augusztusban, mert a vészhelyzetben segítségedre lesz a stabil és bölcs energia, ami aktiválja az együttérzésedet, ami eltünteti belőled a negatív érzelmeket.

A nyár utolsó havában egésznek fogod érezni magad. Harmóniában leszel magaddal, ráadásul a benned lévő gyógyító erővel egy érintéssel vagy szavakkal is hatni tudsz másokra.Oroszlán: Nem leszel beteg augusztusban, hiszen hogyan is lehetnél az, amikor tele vagy életerővel? Ahova mész, oda lendületet viszel, ráadásul nem vagy lusta, hiszen mozogsz, sportolsz, tehát esélyük sincs a betegségeknek veled szemben.

Arra azért még neked is oda kell figyelned, hogy ne pörgesd túl magad, mert könnyen eleshetsz a saját lábadban. Egy kicsit lassíts le és ne türelmetlenkedj!

A versenyszellemet a megfelelő helyen éld ki, ahol mindenki egyenlő esélyekkel indul!

Szűz: Lehetséges, hogy az augusztusi váratlan élményeknek, különleges utazásnak, felfedezéseknek lesz köszönhető, hogy elkerülnek a betegségek. A nyár utolsó havában harmóniában leszel önmagaddal, ráadásul nagy gondot fordíthatsz arra, hogy megelőzd a betegségeket, ezért már az első tünetnél tudod, hogy mit kell tenned annak érdekében, hogy csírájában fojtsd el a bajt.

Mérleg: A szeretteid, de te is, túlzásokba eshettek, mert túlságosan erősen akarjátok bizonygatni az igazatokat, ezért nem értitek meg egymást. Ha nem akarod, hogy ez a helyzet megbetegítsen, akkor vedd elő a remek diplomáciai érzékedet, amivel jól tudsz hallgatni és úgy tudod vezetni a nézeteltéréseket, hogy annak a végén megszületik a minden fél számára megfelelő egyesség. Hogy ez mindenképpen sikerüljön, a tárgyalás előtt sportolj egy nagyot!

Skorpió: Ahogy mindig, úgy augusztusban is érzékeny hangulatban leszel. Ez előhozhatja belőled a gondoskodó szeretetet, ami megvéd a betegségekkel szemben. Légy figyelmes, mert ellenkező esetben önző leszel, és akkor csak az fog számítani, hogy kapj, de közben te nem adsz, ennek pedig betegség lehet a vége.

Ha esetleg gyengélkednél a nyár utolsó havába, akkor ne aggódj, mert a gyorsaságod segíteni fog abban, hogy gyorsan elpusztítsd azt a betegséget, fertőzést, amit összeszedtél. A sport most is remek védelmet nyújt.Nyilas: Minden olyan érzelem, ami nem csap át birtoklásba és szenvedélyes akaratba, védelmet nyújt a betegség ellen. Ha szeretet van benned, akkor a vírusok, bacik hiába támadnak téged, tehát csak rajtad múlik, hogy felhúzod-e augusztusban ezt a védelmet.

Készülj fel arra, hogy nem biztos, hogy könnyű lesz kialakítanod ezt a belső egyensúlyt, mert ehhez valamit el kell engedned. Minél erősebben ragaszkodsz valamihez, valakihez, annál nagyobb rés lesz a pajzsodon, amin bebújhatnak a betegségek. Ugye, hogy jobb az önként elengedés annál, hogy betegen töltsd a nyár utolsó heteit?

Bak: Ha augusztusban megteheted, hogy utazgass, amivel oldhatod a szenvedélyes érzelmeidet, akkor nyert ügyed van augusztusban. Az izgalmak, újdonságok mind-mind elterelhetik a figyelmedet arról, amit ideje elengedned.

Ha túlságosan ragaszkodsz valamihez, vagy valakihez, akkor az csak lopja az energiádat, ezzel pedig lehetőséget teremtesz arra, hogy elkapj valamilyen betegséget. A saját egészséged érdekébe változtass azon a hitrendszeren, ami fogva tart!

Vízöntő: Augusztusban nem talál rajtad támadási felületet a betegség, mert kedves, szép, vidám, élettel és szeretettel teli leszel. A nyár utolsó havában felkelti az érdeklődésed a divat, vásárolgatni kezdhetsz, provokálod a meghívásokat a különböző helyekre, flörtölsz. Mindezt azért teszed, mert azt akarod, hogy észrevegyenek. A betegségek elkerülnek, de azért nézz utána az egészséges életmódról szóló információknak!

Halak: Nyugodtan elfelejtheted a betegségeket, mert azok nem fognak megtalálni augusztusban, ugyanis tele leszel szeretettel, mély érzelmekkel, amikkel akár gyógyíthatsz is másokat. A sport neked is remek védelmet nyújt, ráadásul még tudatos is leszel, ami plusz védelmet jelent. A mozgással levezetheted a feszültséget, ami így nem betegíthet meg. Ha esetleg külföldön, például tengerparton nyaralsz, akkor is garantált az egészséged.

(Forrás: femcafe.hu)