Új perifériával örvendezteti meg a Razer azokat a játékosokat, akik még a tévé előtt játszható játékokon nőttek fel, és ezt az érzést hétköznapjaikba is szeretnék visszacsempészni.

A konzolok generációváltásának idején is akadnak jószerével olyan régi motorosok, akik az arcade hőskora előtt tisztelegve szívesen engednek a nosztalgiának. A Razer eddig is kiváló gamer kiegészítőkkel örvendeztette meg vásárlóit, most pedig egy igazi finomsággal, egy arcade irányítóeszközzel rukkol elő, amit az Xbox 360 tulajok élvezhetnek.

Az old-school, verekedős játékokra szabott Razer Atroxot alapos bétatesztelések alá vetették piacra kerülése előtt. A kontrollert a világ legjobb profi játékosai és verekedős játékok rajongói tesztelik. „ A hatalmas bétatesztelés után biztosak vagyunk benne, hogy olyan eszközt alkottunk, amit imádni fognak az arcade rajongók.” – olvashatjuk a sajtóközleményben Min-Liang Tan, a Razer alapító tagjának és kreatív igazgatójának szavait. Az eszközt profi játékosok többévnyi tapasztalataira és ötleteire alapozták, hogy az minden igényt maximálisan kielégíthessen. A tesztelő Fighting Game Community tagjai előszeretettel moddolják saját eszközeiket, ezért a Razer Atrox is kimagaslóan személyre szabható.

Az Atroxon tíz gomb, és precíz, 8 irányba mozgatható joystick kapott helyet.  Az alapból is szép doboz felnyitható, így a benne lévő alkatrészek cserélhetőek. Vélhetően ez remek szórakozása lesz a moddereknek. Ha szállítani kell a kütyüt, a kábel a dobozba rejthető, így mint egy kis csomagot, könnyen transzportálhatja a játékos, akár egy versenyre menet. A Razer honlapjáról egy sablont is lehet letölteni a doboz mintájához, így a külsejét átalakíthatjuk ízlésünk szerint. Valószínűleg lesz szerencsénk pár érdekesen átalakított példányhoz. A gyűrődést pedig a prémium minőségű Sanwa Denshi hardverek fogják bírni.

Először a japánoknál jelenik meg májusban, majd júniusban világszerte is kapható lesz. Az USA-ban 199.99 dollárba, Európában pedig nettó 199.99 euróba fog kerülni.

http://www.razerzone.com/gaming-controllers/razer-atrox

Razer-Atrox1 razer-atrox-gallery-4 razer-atrox-gallery-5 razer-atrox-gallery-6  razer-atrox-gallery-8

Vélemény, hozzászólás?