Nőket kér­dez­tünk, vajon mi az az extra, ami­től vég­képp el­önti őket a gyö­nyör. És ők vá­la­szol­tak.

 

[cmamad id=”22203″ align=”center” tabid=”display-desktop” mobid=”display-desktop” stg=””]

 

Volt már szó arról, hogy mivel lehet igazán izgalmassá tenni az együttlétet. És arról is, hogyan érj hozzá a csiklóhoz, vagy hogyan tedd felejthetetlenné az orális örömöket. Most viszont arról kérdeztünk nőket, vajon mik azok a kis extrák, melyektől végképp elvesztik az eszüket.

620x0 (22)

“Amikor erősen belemarkol a fenekembe”

“Szeretem a gyengéd együttléteket. De néha nagyon jó csak spontánnak lenni. A pasimmal másfél éve vagyunk együtt, és nem tudunk betelni egymással. Néha a lakás legkülönbözőbb pontjain esünk egymásnak, és tudja, hogy ilyenkor attól indulok be a legjobban, ha belemarkol erősen a fenekembe, és úgy ránt magához. Ettől teljesen kikészülök” – mesélte egy fiatal nő.

[cmamad id=”22203″ align=”center” tabid=”display-desktop” mobid=”display-desktop” stg=””]

“A hangjától szex közben beindulok”

“Két gyerek mellett már másképp kell szeretkeznünk, mint korábban – mondta el egy anyuka. – Még kicsi mind a kettő, úgyhogy nem nagyon vannak magányos perceink. Ezért halkabbnak kell lennünk. Eleinte ez izgalmas volt, aztán hiányérzetem támadt. Végül a férjem egyszer egészen közel hajolt szex közben, a száját a fülemre tapasztotta, és ennyire közelről hallottam a lihegését. Azóta már követelem, hogy így legyünk együtt, mert nem tudok betelni vele.”

620x0 (23)

“Ha a bokámat simogatja, akkor végem van”

[cmamad id=”22203″ align=”center” tabid=”display-desktop” mobid=”display-desktop” stg=””]

“Nem tudom, mitől van ez. Lehet, hogy lábfetisiszta lettem? – kérdezi egy lány vissza a kérdésünkre. – A mostani pasim egyszer nagyon hosszan nekiállt csókolgatni és harapdálni a bokámat. Korábban soha nem gondoltam, hogy ez a terület érzékeny. Nem is emlékszem, hogy bárki elidőzött volna itt. Lehet, hogy éppen ezért jövök tőle lázba, mert ez a mi kettőnk titkos kényeztetése.”

“Nincs annál jobb, mint amikor a tenyerét is használja”

“Nekem sokáig nem ment a hüvelyi orgazmus. De aztán véletlenül fedeztük fel valamit a párommal, és azóta is rendszeresen alkalmazzuk. A tenyerével alkalmaz nyomást. Ezt úgy kell elképzelni, hogy akármilyen pózban is vagyunk, ő a szeméremcsontom fölötti területre fekteti a tenyerét, és határozottan nyomás alatt tartja, miközben a pénisze ki-be jár bennem. Így találtuk meg a G-pontomat, amit most sem tudok pontosan, hogy hol van, de nem is érdekel, mert ez a mozdulat egészen a fellegekbe repít.” – avat be minket az egyik megkérdezett.

[cmamad id=”22203″ align=”center” tabid=”display-desktop” mobid=”display-desktop” stg=””]

Forrás: Ripost