Sokszor elképzelhetetlennek tartod, hogy ez a nő nevelte fel életed párját, a férfit, aki kedves és imád téged? Ha az anyós nem kedvel téged, vagy egyszerűen  csak van egy számodra elfogadhatatlan stílusa, bizony nehéz helyzetben vagy. Kedvesed két tűz közé kerül. Bár te vagy a felesége, mégsem kérheted, hogy válasszon a két legfontosabb nő közül az életében!

620x0 (12)

Ha elolvasod ezeket az elképesztő sztorikat, talán rájössz, hogy a te anyósod inkább áldás, mint átok!

1. A nagy bejelentés

Képzeld el, hogy életed legszebb ajándékét hordod a szíved alatt. De szeretnétek várni a nagy bejelentéssel. Majd az anyósod, minden figyelmeztetés nélkül megjelöl titeket a posztjában, és

világgá kürtöli a Facebookon, hogy ő bizony nagymama lesz.

3030a9d9a0dd3cab2fe464bd9474d15557086a2d

2. Az esküvőmániás

Alig néhány hónapja jártok a pároddal, de az anyjával csupán egyszer találkoztál. Ám kedves anyósod rögtön a második találkozáskor előveszi az esküvői terveket, hiszen ő már mindent alaposan átgondolt, és mindezt vázolja nektek. De, ami ennél is rosszabb, a hírt már terjeszti az ismerősök körében is. Uhhhhh…. kínos!

345f9ed2b52f95c2a6c4282c57bd28a6e2917246

3. Megmutatja a bájait

Megesett már, hogy az anyósod melltartóban és tangában várt titeket?Nem? Akkor szerencsés vagy! Ugyanis létezik ilyen. Akad olyan anyós, aki szeret drága csemetéje és párja előtt lenge fehérneműben, szinte pőrén végigvonulni akár többször is a lakáson.  Sőt, elvetemült módon eszébe sem jut felöltözni ebben a helyzetben. Képes mindvégig hiányos szerkójában díszelegni. Ha  a férjed hasonló közegben nőtt fel,  sajnos neked kell felvilágosítanod, hogy ez nem normális.

4. Mindent irányít

Vendégséget rendezel, és meghívod vacsorára a családot és barátokat. Jóval a meghirdetett időpont előtt megjelenik “a drága mama”, és átveszi az irányítást a konyhában.

Utasítja a férjét és a te férjedet, hogy mit hogyan kellene csinálni. Már itt eldurran az agyad és alig tudod magad visszafogni.

És akkor jön a ráadás. Érkeznek a vendégek, olyanok is, akiket te nem hívtál meg. De ő igen!

5. Ha együtt éltek

133e701a6b8f00213be9a5f2b5ed8ce57c5565fd

Jobb esetben csak átmeneti állapotról van szó, mondjuk, amíg felújítjátok a saját házatok. Az együttélés maga lehet a pokol, ha a férjed újra gyerek lesz, az anyja pedig irányítja az egész életeteket, és minden döntésbe beleszól, mondván, hogy most az ő házában éltek. A legjobb lesz szedni a sátorfátokat.

6. Amikor a volt barátnő az isten!

Talán a legrosszabb, ami történhet, ha az anyós a volt barátnőt imádja, még most is. Szerinte ő tökéletesen illett a fiához, és ezt hangoztatja is, amikor csak alkalma nyílik rá. Ilyenkor sajnos nem a nő feladata lenne, hogy közölje, talán ezt mégsem kéne csinálnia…

620x0 (13)

7. Tudd, hogy hol a helyed!

Amikor megszületik a kislányod, párod szülei meglátogatnak a kórházban. A szeretett anyós karjába veszi a picit, majd visszaadja és közli:

Tudd, hogy én a nagymama vagyok, és nem a bébiszitter!

Kedves. A jövőben biztosan kiegyensúlyozott és barátnői lesz a viszonyotok.

Ha jobban belegondolsz, talán mégsem a te anyósod a legrosszabb a világon. Azért nem árt betartani az alapszabályt:

Költözz olyan helyre, ahová az anyósod biztosan nem tud átjönni papucsban!

(forrás: ripost)