Vajon mit tesznek veled ezek az összetevők?

Maca

620x0 (49)

Az aztékok ginsengjének is nevezik ezt a gyökeret, amely segíti a szervezetben a hormonrendszer egyensúlyának visszaállításához és a termékenységfokozásához szükséges enzimek termelődését. Afrodiziákumként is beválik.

Kakaó

620x0 (50)

Közismert élénkítőszer, amely segíti a véráramlást, és a szervezet szerotonin-termelését, így a hangulatodat is javítja. Több tanulmány is igazolta már, hogy azok, akik rendszeresen fogyasztanak magas kakaótartalmú csokoládét, az ágyban is jobban teljesítenek,és nagyobb örömüket lelik a szexben.

Fahéj

620x0 (51)

Energiával látja el a szervezetet, így egy nehezebb munkanap után nem az alvás fog eszedbe jutni az ágyról.

Méz

620x0 (52)

A mézről is köztudott, hogy javítja az erőnlétet, növeli a férfiasságot és a női termékenységet.

Kókusztej

620x0 (53)

Több ősi kultúrában is kókusztejet használnak a hormonrendszer kiegyensúlyozására és a szexuális vágy növelésére. Ez a növényi tej tele van egészséges zsírsavakkal, így sok energiát ad a szexhez.

620x0 (54)

A szexkávét csupa olyan összetevő alkotja, melyek hatása külön-külön is fantasztikus a libidóra, ám egyszerre fogyasztva mindez hatványozottan érvényesül! S mivel a szexkávé mindegyik összetevője nagyon finom, így végső soron ez a legistenibb tejeskávé, amit valaha ittál! Elkészítéséhez nem kell más, mint egy kézi mixer és öt perc szabadidő. Hetente egyszer fogyaszd, lehetőleg akkor, amikor van időd lassan elkortyolgatni, és kiélvezni minden cseppjét.

620x0 (55)

Önts egy közepes edénybe

– 1,5 deci forró, amerikai típusú, hosszú kávét

– 1 evőkanál nyers kakaóport

– 2 evőkanál kókusztejet

– 1 evőkanál mézet

– 1/2 teáskanál fahéjat

mindezt keverd habosra kézi mixerrel vagy habverővel. Tegyél bele egy teáskanál macagyökért-port (bioboltokban kapható), keverd át alaposan még egyszer, majd azonnal ihatod is!

Egészségedre, és élvezetes éjszakát!

(Ha gyógyszert szedsz, beszéld meg az orvosoddal, fogyaszthatod-e a macát!)

(forrás: ripost)