Ez a recept nemcsak fogyaszt, de szépíti a bőrt, eltünteti a cellulitiszt, elhalványítja a striákat is.

A fogyás legjobb kiegészítője a testtekercselés, de nem mindegy, milyen hatóanyagot használsz. A legjobb és legolcsóbb ez az almaecetes trükk.

 

MEZCLA-1

 

Az almaecet nem csupán az élelmiszer iparban használatos, hanem az utóbbi években egyre népszerűbb a szépségápolás és az egészségügy terén is. Az egyik legkiválóbb természetes méregtelenítő, ami tisztítja a vastagbelet, javítja az emésztési funkciókat, serkenti a vérkeringést és lúgosítja a beleket is.

“Az első naptól kezdve észrevettem a változásokat. Három egymást követő napon alkalmaztam, ennyi idő alatt a hasam és a derekam környéke hatalmas változásokon ment keresztül. A bőröm feszesebb lett, a zsírpárnák pedig hirtelen eltűntek. Az egyik barátomtól hallottam erről a módszerről, amiben először kételkedtem, de ma már én ajánlom mindenkinek! Három nap alatt közel 6 cm-t karcsúsodtam!”

Hozzávalók:

  • almaecet
  • géz vagy fásli
  • műanyag fólia
  • alga kivonatos krém

Alkalmazás:

Keverjünk össze 2 evőkanál krémmel 1 evőkanál almaecetet, majd egyenletes rétegben vigyük fel a fogyasztani kívánt testrészre. Tekerjük körbe a ruhával majd a fóliával. Hagyjuk így egész éjszakára, reggel mossuk le.