A jenkik büszkén viselik a nemzeti mivoltukat és természetesen e hazaszeretet sok féle motívumként jelenik meg, mint ízléses ruhadarabokban vagy mint például az erkölcstelen és álnok kifejezésekben, mely a technika világában haszontalan dolgokat szül. A mostani cikksorozatomban ezeket a számomra olykor rendkívül érthetetlen célból kifejlesztett termékeket kísérlem bemutatni nektek, úgy hogy közben természetesen próbálom magamat kordában tartani az egyes esetekben iszonyatosan nagy marhaságok által elszenvedett lelki és mentális sérelmek miatt.

Mi a közös ezekben az elemekben? Nem más mint a nyugat hihetetlen mértékű büszkesége, amellyel szerintem semmi gond sincs, sőt az e fajta büszkeségnek egy társadalmi alappillérnek kellene lennie minden egyes országban. Mindannyian tudjuk, hogy az “Amerika” mint kifejezés nem kizárólag a szövetségben élő országokra vonatkozik, hanem az egész komplett kontinens csoportra, ezért minden ellenne irányuló negatív vagy pozitív gondolat, a területbeli nagyságok miatt nagyon sok embernek biztos, hogy érdemben és realitásban is egyaránt minősíthetetlen.

Ezért a félreértéseket elkerülése végett leszögezném, hogy minden olyan nyugattal kapcsolatos – általam reálisnak vélt de olykor offenzívnak tűnő – gondolat foszlányom szeretne nagyon messze elhatárolódni a manapság divathullámmá vált és hiteltelen, széles körű vagy legalább alap történelem tudás nélküli Amerika gyűlöletétől.

Engem nyilvánvalóan nem a megvetés fűt, hanem a kritika amely minden újságíró alaptulajdonsága, így miután tisztáztam ezt az olykor fel-felbukkanó kérdést, örömmel vetem bele magam az őrületbe.

És hogy minek ez a felvezető? A találmányok mind amerikaiak.

cup

Az első mentális görcsöt egy ilyen továbbfejlesztett kávés csésze koncepció váltotta ki. Amit tudni kell róla, hogy a belső rész legalján, mindenféle szokatlan figurák vannak elhelyezve úgy, hogy azoktól függetlenül persze inni azért tudjunk, ezzel is élvezetesebbé téve a koffein túladagolás örömeit. Bár nekem nem okozna kifejezetten nagy örömöt, ha a kávém aljáról egy polip kukucskálna vissza egyenesen rám.

És nem hinném, hogy bárki is kimondottan nagy gyönyörűségre lelne a kávés csészéje alján lévő mindenféle lényekkel való szemezgetésekben. Lehet velem van a gond, de az én reggeleim pont olyan sikeresek, hogy egy koponyás bögre, cseresznye lenne a habos torta tetején.

Bár szórakoztató és nyilván egy barátnő a veséjét is kiköpné ha meglátná a pók lábakat kikandikálnia a fekete nedűből. Így már emiatt is megérné ez a korszak alkotónak nem nevezhető, kávé-kultúra pusztító förmedvény.

star_wars_death_star_tea_infuser

A bögre marad, a koffeinért viszont a tea kezeskedik.  A Star Wars szeretői nyilván mosolyogva fogadnák ezt a kis találmányt, hisz a Halál Csillag a film szériájának, hanem a film történet legrokonszenvesebb tömegpusztító fegyvere és egy ilyenből teát készíteni biztosan nagyobb muri mint a simával. Elengedhetetlen kellék a Sötét oldal tea partijairól. Ha vannak ilyenek.

-2

Újabb bögrék, melyeket ha egymásra teszünk kiadják az emberi csontváz hiánytalan képét. Végül is miért ne? Morbid és polip mentes. Annyira felkapott lett, hogy folyton termék hiány lett belőle, ezért a beszerzése nem kis szenvedést igényel. Nem is értem miért. Ja mert emberi csontból készítették. Éljen az ember csontból készült, ember csontvázat ábrázoló bögrék! Ennél kevésbé horrorisztikusabb bögréket már nem is akarok többé a konyhámban látni. Tökéletesen megfelelő az idióta amerikai Halloween szellemi szintjének a kihívására.

beast-giant-fist-can-koozie

A Beast Koozie. Egy férfi kezet imitáló … férfi kéz ami egy sört szorongat. A csillapodó mentális görcs hirtelenjében vissza is tért.

A hivatalos oldalon pozitívumokként ezeket említik meg; hidegen tartja a sört – ez fantasztikus, de szerintem senki se tartogatja addig amíg nem válik húgy forróvá, a sör meg amúgy sem játék, meg kell inni és kész. A másik mellette szóló pedig az, hogy mivel elég muszkuláris darabra tervezték az öklöt, így az esetleges konfliktusokat el lehet vele kerülni. Hogy mi? Egy habból készült kéz miért olyan borzalmasan félelmetes, aminek ráadásul párja sincs? A felemás felépítésű tenyerekkel nem biztos, hogy nagy biztonságra számíthatunk. Ezek szerintem inkább tesznek minket célponttá. Ha meg gondok szoktak lenni a hétvégi sörtúrákkal, akkor járjunk konditerembe.

Kikkerland-Bottle-Opener

A mostani sorozat utolsó darabja a luchadorrokról mintázott sörnyitó se piskóta. A mexikói birkózó egyletnek három különböző tagja van, mind három különböző színben különböző fogást mutatnak be. Így elég szép időt lehet vele eltökölni mire kiválasztjuk a számunkra megfelelő kombinációt.

 

Nektek mi a véleményetek ezekről?

Vélemény, hozzászólás?