Az igazán felháborító, hihetetlen sztorik teljesen véletlen derülnek ki. Például egy sürgős orvosi vizsgálat alatt, az orvosok, és hozzátartozók legnagyobb meglepetésére…

ultrahang2.jpg.1200x0_q85

Egy tízéves kislány igen erős, késszúrás jellegű hasfájásra panaszkodott tanóra közben. A tanárok nem igazán tudták, mit tegyenek, így bevitték őt a legközelebbi kórházba.

Az orvosok természetes azonnal elvégeztek rajta mindenféle vizsgálatot, többek között az ultrahangvizsgálatot is. Ekkor olyasmit találtak, amitől tátva maradt a szájuk, és amit alig akartak elhinni.

Ugyanis a kislány éppen vajúdott… És nem ez volt az egyetlen sokkoló dolog az egészben, hanem az, hogy senki sem vette észre, hogy egyáltalán terhes.

A kisbabája szerencsére problémamentesen megszületett, azonban ez a helyzet rengeteg kérdést vet fel… Ezek közül a legfontosabb kérdés, azaz, hogy hogyan esett teherbe, és hogy ki az apuka.

A nyomozás során a kislány végül bevallotta édesanyjának, hogy a 40 éves nevelőapja szexuálisan molesztálta, és bántalmazta őt évekig. Az édesanya azonnal jelentette ezt, és a kislány vallomását felvették.

Kiderült, hogy a mostohaapa megfenyegette a kislányt, hogy megöli őt, és az egész családját, ha bárkinek el meri mondani a történteket…