Hosszú kihagyás után folytatjuk a nagy óragyártók bemutatását. Az előző részben a Tag Heuer 3 stílusát és legismertebb képviselőit vettük górcső alá. Ezúttal sem lesz másképp és a régóta megígért innováció(k) ismertetése sem marad el. Kellemes olvasást! 

 

Aquaracer – Sportóra, amit a víz világa ihletett

Az Aquaracer karórák koncepciója a vízi sportok követelte pontosság kielégítésén alapszik. Az 1982-ben bemutatott kortalan 2000-es család formájára és jellemzőire alapozva a Tag Heuer órásmesterei egy olyan eredeti és reprezentatív sportórát alkottak, amely 300 méteres mélységig vízálló…
Tag-Heuer-2

Tag Heuer Formula 1 – A „száguldó cirkusz „ alkalmi órája

A stílus feltűnősége és komoly megbízhatósága a Tag Heuer és a McLaren F1 hivatalos kapcsolatából ered. Közvetlenül a magas teljesítményű F1 autóipari technológia ihlette, a profi sportórák mind a 6 jellegzetességével rendelkezik. Senna, Hamilton és még számos híres pilóta viselte ezen méltán megbecsült darabokat.
Tag-Heuer-3

Golf watch – Az ergonomikus sportóra

Egy különösen könnyűnek tervezett, ergonomikus sportóra. Egyedi rugalmasság és kényelem fémjelzi ezt a stílust. Férfi és női sportolók is egyaránt szívesen csatolják fel. Hosszú út vezetett, hogy minden profi igényeit kielégítse, legyen az akár Tiger Woods is…

Tag-Heuer-4

 

 

Az Avant-Garde kommunikáció

A Tag Heuer kifejlesztette a tökéletes DNS-t, egy avantgarde ötvözetét a tervezésnek és technológiának, amit 150 év svájci órakészítő tapasztalattal párosítottak. Az ideális kommunikációs eszköz sokkal több, mint egy mobil. A Tag Heuer kommunikáció nem kevesebb, mint luxus, teljesítmény, úttörő tervezés és funkcionalitás fúziója. Ez a DNS megtalálható a Tag Heuer mindegyik telefonjában, a MERIDIIST-ben, a LINK-ben és a RACER-ben egyaránt. Rangos anyagok biztosítanak szenzációs megjelenést és példátlan tartósságot.
Tag-Heuer-5

Olyanok, mint a sebészek által használt 316L típusú rozsdamentes acél, amelyek nem csak erősek, de ugye rendkívül ellenállóak is a korrózióval szemben.
Csillogó rózsaarany, tökéletes gyémántok és a legjobb minőségű bőrök, mint borjú-, gyík-, krokodilbőr, mind-mind óvatosan egy órásmester precizitásával felhelyezve.
Az eredmény: egy luxus mobiltelefon, ami nem csupán egy használati tárgy vagy munkaeszköz, hanem rendíthetetlen képességű és adottságú kommunikációs eszköz.

Tag-Heuer-7

Teljesítmény, tökéletesség, stílus és innováció – Tag Heuer.

 

Sorozatunk következő részében egy másik nagy múltú óragyártót teszünk nagyítónk alá.

Melyik lesz az?! Hadd legyek közhelyes: a jövő héten kiderül…

Vélemény, hozzászólás?