Eduard Heuer egész élete során a teljesítmény és a tökéletesség megszállottja volt. 1860 óta ez a kettős szenvedély ösztönzi a Tag Heuert, hogy a pontosság, a megbízhatóság és a kivitelezés elvárásait szem előtt tartva fejlessze ki a páratlan népszerűségnek örvendő óráit. Az avantgárd stílus ösztönzi a technológiát, a technológia meghatározza a funkciót, ami pedig alapja a kivitelezésnek. Új sorozatunkban, minden héten bemutatunk 3 Tag Heuer stílust és ezek legimpozánsabb képviselőit.

 

Carrera – A motorsport ihlette
A „Carrera Panamericana” az 1950-es években kezdődött, s az eposzba illő verseny a kor számos kiváló versenypilótáját vonzotta. A Tag Heuer az először 1963-ban bemutatott, a stílust és a sport szellemét egyesítő Carrera Chronograph-fal tiszteleg eme különleges kaland előtt. Az óra azonnali siker lett. Formavilágát a jelenhez igazították, ám megtartotta letisztult eleganciáját. A Carrera tökéletesen életre kelti, a valóban „úrvezetők” emlékét.
tag-heuer-carrera-1887

Grand Carrera – Prémium avantgárd
Újraértelmezték a klasszikusokat: a Tag Heuer Grand Carrera kollekció meglepő modernsége az eredeti 1964-es egyedi motorsport származásából ered. Számos híresség visel ilyen karórát, köztük a Formula1-ből jól ismert, Lewis Hamilton és Jenson Button. Kifinomultság. Precizitás. Újítás.

Grand-Carrera-Conceot

Monaco – A versenyzés legendás megtestesülése
Az órakészítés történetében az első négyzetes, vízálló karórával 1969-ben a Tag Heuer szakított a hagyományokkal. Egy évvel később Steve McQueen ezt az órát választotta és ebben is szerepelt az 1970-ben készült klasszikus autóversenyzős filmben, Le Mans-ban. Az óra a színész csuklóján hamar ikonná vált. A kronográf kék változata a 3 órában lévő 60 másodperces összegzőjével, vöröses-sárgás mutaTAG-Heuer-Monaco-Cal360tóival és a kék alligátorbőr szíjával csábít. A legenda méltó utódban született újjá, a Monaco LS képben.

Sorozatunk következő részében a 3 Tag Heuer stílus mellett egy különleges innováció is bemutatásra kerül.