Másfél év után sem enyhült VV Fanni (†24) családjának fájdalma. Novozánszkiék máig képtelenek feldolgozni, hogy elveszítették a lányukat, s bár a lelkükben a fájdalom nem enyhül, tudják, az élet megy tovább. Többek közt ezért is döntöttek úgy, hogy míg nem találnak megfelelő vevőt a házukra, addig is átalakítják, felújítják az ingatlant.
– Ez természetesen nem azt jelenti, hogy megválnánk Fannikám tárgyaitól, ruháitól, csak annyit, hogy mivel a három gyerek közül már csak a legkisebb lakik itthon, ezért nincs szükség annyi hálószobára. Fannikám szobáját összenyitjuk a mellette lévővel, de lesz egy kis hely, ahol ott lesznek a lányom fotói, és jó pár olyan dolog, amiket a legjobban szeretett. Másfél éve, amióta eltűnt Fanni, mindig van rózsa a vázában, mert az volt a kedvenc virága – mondta lapunknak Fanni édesanyja, Kati, aki szeretné, ha mielőbb bíróság elé kerülne lánya feltételezett gyilkosa.

– Bár addig sosem leszek nyugodt, amíg meg nem tudom, mi történt a lányommal. Annak, aki elvette őt tőlem, élete végéig rácsok mögött a helye. Szinte biztos, hogy a tárgyalásokra nem megyek majd el… – mondta a gyászoló édesanya.