Sokan ismerik a Másnaposok című filmet, amikor is egy átmulatott éjszaka után különös események képei villannak fel a szereplők emlékeiben. Ehhez hasonló kalandokban volt része egy manchesteri fiúnak is. Eltökélt szándéka volt, hogy csupán egy jót mulat a barátaival, de a túl sok alkohol áthúzta számításait.
A rengeteg alkohol hatására telefonon keresztül foglalt jegyet Párizsba. A tizenkilenc éves srác elmondása szerint akkor nagyon jó ötletnek tűnt a repülőjegy foglalás, de amikor Párizsban ébredt fel, akkor már nem tűnt annyira mulatságosnak az ötlet.

dailystar.co.uk
dailystar.co.uk

Az angliai fiatal a Twitter oldalán osztotta meg párizsi élményeit. Amilyen könnyen ment az odaút, hisz csupán 35 000 forintba került a repülőjegy, addig a hazafele útja már sokkal drágább volt, hisz 60 000-be került, nem beszélve arról, hogy szeretett édesanyja tiszta hülyének nézte a fiát.
A szenvedő alany ezek után már kétszer is meggondolja, hogy mennyit iszik, hisz a legutóbbi bulija is elég érdekes véget ért. Bár nem bánja a kis kalandot, utólag mégis azt mondja, hogy mégsem tenné meg újra. Ezen nem is csodálkozunk, hisz a párizsi repülőtér mosdójában felébredni nem a legkellemesebb élmény.