A híres Forbes magazin ismét összeállította a legjobban kereső sztárok listáját. Sokan meglepődnek, de épp annyian veszik természetesnek, hogy a lista első helyén Madonna van. Ő a tavalyi év során 125 millió dollárt keresett. A szép kis összeg a turnékból, valamint a divat- és parfümmárkák eladásaiból jött össze a több mint ötvenéves sztárnak.
A második helyre volt elég csak az a 80 millió dollár, amit a jelenlegi popcsillag, Lady Gaga énekelt össze. A 27 éves hölgy mégsem kell spóroljon.

Lady Gaga

A harmadik helyre épphogy felkerült Bon Jovi együttes mindössze szerény 79 milliót haknizott össze, ami, tudva az együttes átlagéletkorát, elmondható, hogy így is nagyon szép összeg.
A negyedik helyre egy countrycsillag, Toby Keith énekelte be magát szerény 65 millióval, míg a brit csapat, a Coldplay csak az ötödik helyre jutott az általuk megkeresett 64 millióval.
A tízes listára még feljutott többek között Justin Bieber (58 millió),

Justin Bieber arrives at Heathrow airport

Taylor Swift (55 millió) valamint Elton John is, aki csupán csak 54 millióval lett gazdagabb a tavalyi év során. Az utolsó helyeken osztozkodik Beyonce, valamint Kenny Chesney, mindketten egyaránt 53 millióval.