Az életünket nagyban befolyásolják a körülöttünk levő energiák, és rezgések. Ha a körülöttünk levő emberek boldogtalanok, akkor nagy az esélye annak, hogy mi is hamar átvesszük a negatív rezgéseket. Ha valaki tele van negatív energiákkal, akkor dühös, agresszív, fáradt, szomorú lesz, és kilátástalannak fogja látni az egész életét.

 

himalayai-so

 

Mit tehetünk, hogy megszabaduljunk a hangulatunkat, és egészségünket befolyásoló negatív energiáktól?

Ha úgy érezzük nem vagyunk boldogak, kiegyensúlyozottak, és energikusak, akkor itt az ideje egy alapos nagytakarításnak. Egy esti fürdő által megtisztíthatjuk az egész szervezetünk. Töltsük fel a kádat számunkra kellemes hőmérsékletű vízzel, majd keverjünk bele 1-2 csésze himalájai sót, és merüljünk el a vízben.

A sós fürdő az egyik legjobb módja annak, hogy megszabaduljunk a méreganyagoktól, és a negatív energiáktól. Mivel testünk több, mint 60%-a víz, a sós fürdőzés arra is lehetőséget nyújt, hogy pótoljuk a napi folyadékveszteséget, hidratáljunk. A himalájai só pedig számos, a szervezetünk számára fontos ásványi anyagot tartalmaz.

Élvezzük 15 percen keresztül a sós fürdő hatását, és meglátjuk, hogy utána sokkal energikusabbak leszünk. Hatására nem csak testileg, de lelkileg is teljesen felfrissülünk, eltűnnek a negatív gondolataink, újra energikusak, és bizakodóak leszünk.