Sokszor halljuk, hogy az életben az apró dolgok a fontosak. Egy egyszerű gesztus nagyon fontos lehet, ami megmutatja, hogy az emberek törődnek egymással.

 

Most egy ilyen jellegű figyelmességről írunk, mely a Kansas állambeli Wichita városában történt, egy étteremben. S ez nemcsak egy fiú életét mentette meg, olyan példát is mutat, mely mindenki számára inspiráció lehet. A képen szereplő pincér Brian, aki a Doo-Dah Diner nevű étteremben dolgozik. Aki gyakran jár az étterembe, tudja, hogy Brian nagyon szereti a munkáját, optimista és boldogság árad belőle. Mindig üdvözli vendégeit, megnevetteti őket, bár a foga miatt már gyerekkora óta gyakran szégyenli magát. Annak ellenére, hogy nem szépek a fogai, Brian mindig kedvesen mosolyogva fogadja a vendégeket.

brian1

 

Mikor az ügyvéd, Fred Boettcher egyik nap lányával az étteremben vacsorázott, Brian szolgálta őket ki. Fred azonnal észrevette a pincér kedvességét és barátságos mosolyát. Az ügyvéd az ápolatlan fogait is észrevette. Neki is voltak fogproblémái, amikor gyerek volt, pontosan tudta hogyan hathat ez a fiatalember önbizalmára. Fred nagyon meglepődött azon, milyen lelkesen végzi a munkáját Brian. Pontosan tudta, hogy a borravalón kívül mást is tud tenni ezért a fiatalemberért. A borravaló helyett valami sokkal nagyobb dolgot ajándékozott neki.

 

brian-2

 

Mikor Fred és lánya befejezték a vacsorát, Fred odament Brianhoz és azt mondta, addig nem megy el, amíg ki nem fizeti a fogorvosi műtét árát, 25 000 dollárt. S hogyan reagált erre Brian? Könnyekig meg volt hatódva.

 

brian-3

 

Ma ő az egyik legkedveltebb pincér a Dooh-Dah Diner étteremben. Mint mindig, ő a legjobb felszolgáló, aki nagyon kedvesen mosolyog. A különbség csak annyi, hogy már nem fáj a foga és nem kell fogorvoshoz járnia a fertőzések miatt. Mindezt az aranyszívű ügyvédnek köszönheti. Nézzék meg a filmben, milyen szép fogai vannak Birannek.

 

brian-4

 

Az ilyen események reményt keltenek bennünk. Vannak még hősök, bár nem mindig így néznek ki. Csak meg kell őket találni és elmesélni történetüket.

Kérjük ossza meg ezt a kedves történetet szeretteivel. Úgy gondoljuk sok ember számára nagyon jó érzés lesz ezt olvasni!