Az egyik legszórakoztatóbb dolog a világon, hogy terhesség közben fényképeket készítsünk a növekbő pocakról. Érezni ahogyan a kisbaba napról napra növekszik, lenyűgöző élmény. Mint mindki más, ez az anyuka is megosztotta az életnek ezt az örömét az interneten. Ez csak természetes, hogy szerette volna megosztani az elképesztő családi fényképeket barátaival is.

Ez egy igazi csoda volt a nő életében. Amúgy a férfiak is szeretik mutogatni feleségük kiálló pocakját. Ez valóban az egyik legszebb időszak a nők és a férfiak életében.

Sajnos a közösségi média néha kihasználja az embereket. Ellopják az idegenek fotóit és ezeket átalakítják és felhasználják saját beteges céljaik elérésére. Ez a terhes nő sem mentesült a perverzitástól.

Meg Ireland egy ausztrál blogger. Több ezer nő kedvelte a feltöltött képeket a növekvő pocakjáról az Instagramon. Fogalma sem volt, hogy létezik egy olyan csoport, akik terhes nőket bámulnak az interneten.

 

t1

 

Egy barátja figyelmeztette, hogy a fotói megjelentek egy beteges honlapon. Amikor Ireland ellátogatott erre a honlapra, megdöbbent, hogy nem is csak egy, hanem 15 fotó van róla.

t2

 

A nő elmondta, hogy fogalma sem volt arról, hogy ilyen föld alatti világok az interneten is léteznek. Amikor lefele görgette ezt az oldalt, egyre mérgesebb lett.

 

t3

 

Rengeteg jogosulatlan felvételt talált ott más nőkről is, akiket csak egyszerűen vásárlás közben fotóztak le.

 

t4

 

A fiatal blogger már nem kérdőjelezi meg a fétisek létezését. Ezek az emberek betegesen vonzódnak a terhes nőkhöz és összelopkodják az interneten megosztott képeket, majd egymás között terjesztik. “Nem akarok most megszégyeníteni senkit, csak arra kérek mindenkit, hogy hagyja abba a fényképek lopkodását!” – mondta Ireland.

 

t5

 

Egyesek a terhes nőt hibáztatják, hogy miért osztotta meg a képeket, azonban az anya azzal érvelt, hogy a nők számára lehetővé kell tenni, hogy félelem nélkül éljenek és senki ne lopkodja a képeket.

t6

 

Az ausztrál blogger figyelmeztetni szeretné a terhes nőket erre a veszélyre. A blogger szerint létezik egy csoport, akik kimondottan olyan nőkről lopkodnak fényképeket, akik ikreket várank.

 

t7

 

“Szó szerint nem tudtam elhinni, amit láttam azon az oldalon” – mesélte Ireland.

 

t8

 

“Úgy vélem, hogy a nők is biztonságban kell érezzék magukat ha meg szeretnének osztani valamit az ismerőseikkel.”

 

t9

 

A gyermekek édesanyja elmondta, hogy ezután korlátozni fogja a magáról feltöltött képeket. Másokat is erre szeretne figyelmeztetni. Ha valaki ismeretlen bejelöl, azonnal blokkoljátok!

 

t10

 

Mi a véleményed?