2015 decemberében ért véget Brad feleségének, Alissanak a kemoterápiás kezelése, mivel rákos volt. Az utolsó kezelésen férje gyermekével, barátaival és az orvosok segítségével óriási meglepetést szerzett feleségének.

A történetet emberek milliói osztottak meg a Facebookon. Olvasd el Brad megható szavait.

r1-1-532x800

Ma ér véget feleségem utolsó kemoterápiás kezelése. Ez az időszak nagyon megviselt bennünket, azonban a remény, a pozitív hozzáállás ebben a nehéz időszakban sokat segített. Már csak néhány vizsgálat van hátra a kemoterápiás kezelés után és sikerült egy óriási lépést tennünk a gyógyulás felé. Szerettem volna valami különleges meglepetést, hogy megünnepeljük ezt az utolsó kezelést és hogy kifejezzem a végtelenül nagy szeretetemet. A barátaim és a család tagjai is segítettek.

“Az onkológus ellopta a hajam…” Alissa humorérzéke nem változott.

r2-1-597x800

Azt szerettem volna, ha én is tehetnék valamit a rák elleni küzdelemért és nagyon megtisztelő volt számomra, hogy a nevemben átadhatok egy nagyobb összeget a rákkutató intézetnek. Az összes barátom is részt vett a gyűjtési akcióban, de Alissa semmiről sem tudott, mert mindent titokban történt.”

“Megkérdeztem barátaimat, hogy segítsenek nekem, hogy egy nagyobb mennyiségű rózsával kifejezzem, hogy mennyire szeretem. Mindezt az utolsó kemoterápiás kezelés után szerettem volna átadni neki. A szállításért a helyi virágüzlet volt felelős. Minden szál rózsa 10 euróba került – az összegyűjtött pénzösszeget pedig a rákkutató intézetnek ajándékoztuk.

Rengeteg rózsa gyűlt össze.

r4-1-601x800

Az első 100 rózsát nagyon hamar kifizették az emberek. Aztán elfogyott 200 szál, majd 300, 400 és végül 500 szál rózsát adhattam át. Mindössze 170 családtag adományozott és összességében több mint 4500 euró gyűlt össze. Még a virágbolt is jól járt. Alissa két lánya adta át a legnagyobb virágcsokrot az édesanyának.

r6-1

Aztán a feleségem megosztotta a virágokat az összes többi rákos beteggel, azt akarta, hogy ezen a napon mindenkinek része legyen egy kis örömben. Könnyes szemmel fogadta mindenki a virágokat – “ez volt életem egyik legszebb napja” – mesélte Alissa.

Köszönöm mindenkinek, aki támogatott minket!

A sikeres meglepetésről egy rövid videófelvétel is készült: