És íme itt van néhány újabb kép az X-Men kezdetek: Farkas rendezőjétől, James Mangoldtól, a film folytatásáról. Az egyik képen látható női portrén például az orosz nemzetiségű Svetlana Khodchenkova látható, aki a következő Farkas filmben lévő Viper-t fogja játszani. 

 

wolverine-2

A képekkel egyetemben, az igazgató megerősítette, hogy az új Farkas filmnek az első trailere a közelgő G.I. Joe: Megtorlás premierén lesz majd látható. Magyarországon ez április negyedikét jelent. Amerikában március 27.-én lesz a vetítés, de szinte biztos vagyok benne, hogy előbb kiszivárog majd annak rendje és módja szerint.

wolverine-3

A film főbb szereplői, Hugh Jackman, Will Yun Lee, Khodcehnkova, Hiroyuki Sanada, Hal Yamanouchi, Tao Okamoto, Rila Fukushima és Brian Tee. Az amcsi filmvásznakon július 26.-án (magyar viszonylatban pedig egy nappal előtte, 25.-én) lesz az X-Men kezdet: Farkas folytatásának a vetítése. És amit a filmről zengenek a készítők…

wolverine-4

“A híres képregény alapján, ez az epikus és kikerekített akció-kaland teszi a Farkast, az X-Men univerzum leginkább ikonikus karakterévé, a modern Japánban. Eme ismeretlen keleti világban fog majd szembenézni a végső nemezissel – természetesen élet-halál között – amely örökre megváltoztatja majd. Eleinte sebezhető, mivel még ő maga sincs tisztában az érzelmi és fizikai határaival. Nem csak az útjába kerülő ellenségeivel (Ezüst Szamurájjal) kell azonban szembenéznie, hanem a saját halhatatlanságával is. Egy olyan feltörekvő hatalmat fogunk észrevenni a Farkas személyiségében, amelyet ezelőtt még soha se láttunk.”

És íme pár eddig is ismert kép:

wolverine-5 wolverine-6 wolverine-7 wolverine-8 wolverine-9 wolverine-10

forrás: empireonline.com, geektyrant.com

Vélemény, hozzászólás?