Kíváncsi vagy, a csillagjegyed alapján mik a legrosszabb tulajdonságaid? Most kiderül!

Kos:
III.21. – IV. 20.

Kosként néha túlságosan magabiztos vagy, ami nem mindenkinek szimpatikus, hiszen beképzeltnek, arrogánsnak tűnhetsz tőle. Gyakran személyes sértésként veszed, ha valaki nem ért egyet veled és kész vagy akár ölre is menni, hogy érvényesítsd a saját akaratodat. Jó szokásodhoz híven sokszor fejjel mész a falnak, tekintsd életfeladatodnak, hogy megjavulsz ebben a tekintetben!

Bika:
IV.21. – V.20.

A Bikák a legmakacsabbak a csillagjegyek között, ki nem állhatják, ha bárki megmondja nekik, hogy mit, mikor és hol csináljanak. Ha úgy érzik, hogy valaki irányítani akarja őket, azonnal visszavonulót fújnak és nem tágítanak saját álláspontjuk mellett. Ha te is Bika vagy, akkor a lustaságod is legendás, néha annyira elengeded magad, hogy egész nap csak heversz.

Ikrek:
V.21. – VI.21.

Az Ikrek nagyon idegesek, mert soha nem tudják, mikor hagyják éppen abba azt, amit csinálnak. Ezért előfordul, hogy csak úgy befejeznek valamit anélkül, hogy jobban átgondolnák a következményeket. Ha neked is ez a csillagjegyed, akkor pillanatok alatt elveszítheted az érdeklődésedet bármi iránt, ez valószínűleg a szeszélyességedből fakad.

Rák:
VI.22. – VII.22.

A Rákok nagyon szentimentálisak, nehezen birkóznak meg a bennük lakozó rengeteg érzelemmel. Gyakran nevezik a legpesszimistább csillagjegynek a Rákot, ezt a világszemléletet a gyakran változó hangulatai is előidézhetik. Ha valaki beszél veled, annak nagyon óvatosnak kell lennie, mert könnyen megsértődsz, megharagszol.

Oroszlán:
VII.23. – VIII.23.

Oroszlánként hihetetlenül egoista és önző módon viselkedsz, ha valaki nem fogja a gyeplőt a nyakad körül. Azt hiszed, mindig mindent jól csinálsz és sohasem hibázhatsz, ezért ha mégis vétesz egy bakit – ami mondjuk ki is derül -, azt rosszul viseled. Hozzá vagy szokva, hogy minden rólad szól, te állsz a középpontban, rád figyel a társaság.

Szűz:
VIII.24. – IX.23.

A Szüzek sajnos kritikusabbak, mint kellene, minden apró kis hibát megtalálnak és fel is hívják rá a figyelmet. Brutálisan őszinték tehát, amit sokan nem viselnek túlzottan jól, vagyis a Szüzek rengeteg ellenséget is szerezhetnek maguknak. Szeretik, ha minden tökéletes és nagyon elítélik azokat, akik nem a maximalizmusra törekszenek.

Mérleg:
IX.24. – X.23.

Mi más is lehetne a Mérlegek rossz tulajdonsága, mint az, hogy felszínesen gondolkodnak és páratlanul nehezen döntenek? Ide is billennek, oda is billennek, de az istennek sem tudják elhatározni magukat. A lustaság rájuk is jellemző, főleg akkor hajlamosak hátradőlni, ha nem sürgeti őket senki.

Skorpió:
X.24. – XI.22.

A Skorpiók pillanatok alatt dühbe jönnek, és aki megbántja őket, annak nehezen bocsátanak meg. Akinek ez a csillagjegye, arra jellemző, hogy utálja a változásokat, ha lehet, mindent el akar kerülni, ami új és ami más, mint amit megszokott. A Skorpiók csak kínkeservesen engedik ki a kezükből az irányítást, szeretik, ha ők diktálják a feltételeket.

Nyilas:
XI.23. – XII.21.

A Nyilasok maximálisan biztosak abban, amit csinálnak és azt hiszik, hogy mindenről mindent tudnak. Néha túlságosan is lelkesek, hirtelen irányt változtatnak, amivel megdöbbenthetik a körülöttük élőket. A sok munka sem áll távol tőlük, sokszor annyira beletemetkeznek a feladataikba, hogy elfelejtik, mással is kellene foglalkozni.

Bak:
XII.22. – I.20.

A Bakok visszahúzódó, aggodalmas alkatok, még akkor is idegeskednek, ha egyáltalán nem lenne okuk rá. Pesszimistán szemlélik a körülöttük lévő világot, ami elég nehézzé teszi azt számukra, hogy bármilyen motivációt is találjanak – bármiben. Makacsságuk csak tovább ront a helyzeten.

Vízöntő:
I.21. – II.20.

A Vízöntők néha túlságosan szabadelvűek: nem tarják be a szabályokat és a maguk feje után mennek, ami bizonyos helyzetben zavaró lehet. Gyakran előfordul, hogy ridegnek, hidegnek tűnnek, de ez abból fakad, hogy egy Vízöntő nem áll szóba azzal, aki számára nem túl érdekes, nem tetteti, nem játssza meg magát.

Halak:
II.21. – III.20.

A Halak igazi álmodozók, akik nem tudják elfogadni, hogy amit elképzelnek, az nem mindig válhat valóra. A saját kis világukban élnek, gyakran abszolút nem fogékonyak a külvilág eseményeire, nem akarnak szembenézni azzal, ami elkerülhetetlen. Ez sok kellemetlen helyzetet idézhet elő számukra és az előrejutásukat is nehezítheti.