Íme, 10 elképesztően fanatikus ember, akik arra tették fel az életüket, hogy tökéletesen hasonlítsanak szeretett Barbie babájukra.

1. Ashton Clarke

620x0 (7)

A 22 éves lány már számos plasztikai műtéten esett át. Feltöltette ajkait és szilikont tetetett a mellébe. Mindezek mellé társult a platinaszőke haj is.Így a lány, aki 16 évesen még teljesen átlagos kinézetű volt, mára tökéletes plasztikbabává vált. 

2. Lolita Richi

620x0 (8)

Lolita azt állítja, hogy soha nem feküdt kés alá, és erre büszke is. Azt mondja, csak kontaktlencsét használ, és úgy sminkeli magát, hogy ilyen nyílt legyen a tekintete.

3. Angelica Kenova

620x0 (10)

A 26 éves Anelica Oroszországban él szüleivel, és még soha nem volt barátja. Már gyerekkorától úgy öltözik, mint egy Barbie. Rendszeresen posztol magáról képeket, rajongói legnagyobb örömére.

4. Alina Kovaleskaya

620x0 (12)

Alina videóival meghódította a Youtube-ot. A fanatikusok sztárként tekintenek rá. A lány büszkén hirdeti, hogy plasztikai sebészet nélkül érte el mindezt.

5. Celso Santibanes

620x0 (13)

A brazil fiú fiatalon kezdett modellkedni. Miután 16 évesen megnyert egy versenyt, többször kés alá feküdt, hogy egyre jobban hasonlítson Kenre. Sajnos 2015-ben, öt hónapnyi küzdelem után, elhunyt, leukémiában.

6. Valeriya Lukyanova

620x0 (14)

Három évvel ezelőtt figyelt fel az internet világa a szőke bombázóra.Rengeteg műtéten esett át, hogy így nézzen ki, sokan még azt is el tudják képzelni róla, hogy kivetette néhány bordáját, hogy karcsúbbnak tűnjön, de ezt nyíltan soha nem vállalta fel.

7. Anastasia Reskoss és Quentin Dehar

620x0 (15)

A két fiatal egy partin ismerkedett meg, és találkozásuk szerelem volt első látásra. Tudták, hogy örökké együtt akarnak maradni,és küldetésüknek tekintik, hogy tökéletes hasonmásai legyenek Barbie-nak és Kennek.

8. Pixee Fox

620x0 (16)

A plasztikai műtéteket imádó Pixee szeretné, ha az övé lenne a világ legkarcsúbb dereka. Már

hat bordáját kivetette, hogy elérje vágyát, a tökéletes homokóra alakot.

9. Blondie Bennet

620x0 (17)

Blondie már öt mellműtéten esett át, hogy elérje a kívánt alakot. A legmeglepőbb, hogy

hipnotizálja magát, hogy csökkenjen az IQ-ja.

Teljesen műanyag akar lenni, szeretne butává és unalmassá, üresfejű babává válni.

10. Justin Jedlica

620x0 (18)

Justin legfontosabb operációja a hátán történt, így izmai úgy domborulnak, mint Kennek. Rengetegszer feküdt kés alá, hogy különböző implantátumokat helyezzenek a bőre alá, ötször műtötték meg az állát és az orrát is.

(forrás: ripost)