Kimberly Fugate egy átlagos nő, aki boldogan élt férjével és 10 éves lányával. Aztán olyan dolog történt, amire nem számított: pozitív lett a terhességi tesz. Mindez a 13. héten derült ki, ahogy az is, hogy nem egy baba növekszik a méhében. Kisebb sokkot kapott, amikor az orvos közölte a hírt: hármas ikreket vár.

Bár a házaspár eleve nem tervezett több gyermeket, szép lassan felfogták, hogy hamarosan három apróság érkezik a családba.

Mivel a nő már túlvolt a negyvenen, az orvosok mindenképpen császárszülésre készültek. A hatodik hónapban el is érkezett a szülés ideje, az orvosok elkezdték kiemelni a babákat. De akkor… az egyikük teljesen elhűlve kiáltotta: itt több láb van, mint kellene!

– Ekkor nagyon megijedtem – meséli az anyuka. – Azt hittem, fejlődési rendellenességgel született az egyik kislányunk. Aztán jött az újabb sokk: Nem neki van több lába a kelleténél, hanem egy negyedik baba is növekedett úgy a hasamban, hogy még az orvosok sem tudtak róla. Ő lett a meglepetés baba.

Nagyon nyomasztó, ha belegondolunk, hogy mennyi változással jár együtt a négy baba érkezése, de próbálunk a lehető legjobb szüleikké válni.

negyes-ikrek