Mi vár ránk a következő két napban?

A legtöbb csillagjegy számára elképzelhetetlen lesz, hogy a négy fal között töltse a hétvégét, ezért ne is maradjunk otthon, hanem szórakozzunk, ismerkedjünk! Amennyiben inkább a lakás csendjére vágyunk a mozgalmas hétköznapok után, akkor ezt bűntudat nélkül megtehetjük.

Kos: Függetlenül attól, hogy milyen a családi állapotunk, rengeteg érzelem, romantika és szenvedély tölti meg a hétvégénket. Mivel nehéz lesz lecsillapítani a vágyainkat, ezért arra számítsunk, hogy az is megtörténhet a következő két napban, amire soha nem gondoltunk volna.

A hétvégén látványosan vonzzuk az embereket az öltözködésünkkel, mosolyunkkal. A szerelem most főszerepet kap, úgyhogy hagyjuk magunkat elcsábítani! Ne foglalkozzunk az otthoni feladatokkal, sőt, nyugodtan közölhetjük a családdal, hogy megérdemlünk két szabadnapot.

Bika: Nagyon vártuk a hétvégét, amivel kapcsolatban megérdemeljük, hogy a vágyaink szerint alakuljon. Ha elsősorban nyugalomban, pihenéssel töltenénk a két napot, akkor tegyük ezt, a munkára pedig hétfőig ne is gondoljunk, mert csak szenvednénk vele.

A hétvégén megnő a valószínűsége annak, hogy váratlan vendégek jelennek meg nálunk. Ha ezt el akarjuk kerülni, akkor muszáj elmennünk otthonról! Jól tesszük, ha spontán igent mondunk, ha hívnak valahova, vagy csak üljünk be az autóba, szálljunk fel egy vonatra, és menjünk, amerre a szívünk irányít!

Ikrek: A hétvégénk biztos, hogy nem lesz csendes, nyugodt, hanem inkább mozgalmasan telik. Elsősorban az otthon felhalmozott feladatokat kell elintéznünk, ám ez annyira kimeríthet, hogy utána semmihez sem lesz hangulatunk.

Ez azért probléma, mert szombat este ki kell mozdulnunk a lakásból, hogy azt tehessük, amit régen nem. Egyfelől nekünk is jár a szórakozás, másfelől most megalapozhatunk egy szerelmet. Ha már van valakink, akkor otthon maradhatunk, hogy kettesben töltsük az időt a párunkkal.

Rák: A bolygók felpörgetnek, csábításra ösztönöznek, emiatt eszünkbe se jut, hogy otthon maradjunk a hétvégén. Menjünk, és tegyünk valami formabontót. Most új ismeretségeket köthetünk, de akár a szerelem is megjelenhet az életünkben, tehát mindenképpen menjünk társaságba!

A hely most nem fontos, hanem csak az, hogy ismerkedjünk, beszélgessünk, tapasztalat cseréljünk, és nagyon jól érezzük magunkat. A hétvégén őrült sebességgel pörögnek az események, ezért a szokásosnál sokkal több élménnyel gazdagodhatunk.

Oroszlán: Ha úgy érezzük, hogy hiányzik valami az életünkből, és van párunk, akkor először ott keressük a probléma forrását! Gondoljuk át, hogy pontosan mit szeretnénk egymástól a kedvesünkkel, merre haladunk, mi okozza a fennakadásokat! Ha sikerült együtt átbeszélnünk a dolgot, akkor még megmenthető a kapcsolat.

Amennyiben szinglik vagyunk, akkor a hétvégén teljesen váratlanul toppanhat be a szerelem. Ebben az esetben fontos, hogy ne kételkedjünk, hanem fogadjuk el, hogy ez a valóság. A mindennapjainkban beálló változás elkerülhetetlen.

Szűz: A hétvégén ne maradjunk otthon, hiszen tömve vagyunk energiával, a hangulatunk jó, szívesen megmutatjuk a titkos oldalunkat, ráadásul a merészségünk tovább növeli a kedélyállapotunkat. A hétvége nagy részét a szenvedély, vehemencia fogja uralni. Ha van párunk, akkor alig várjuk, hogy reggel, délbe, este összegyűrjük vele a lepedőt. A harmónia most állandó társ lesz a párkapcsolatunkban.

Szingliként egy olyan társaságban próbáljunk hódítani a következő két napban, aminek még nem vagyunk tagjai. Próbáljunk ki új csábítási trükköt, majd figyeljük meg, hogy célba ér a próbálkozásunk!

Mérleg: Fárasztó volt a hetünk, tehát nyugodtan bevallhatjuk, hogy szeretnénk pihenni, a kanapén feküdni. Azt se tagadjuk le, hogy kicsit nyűgösek vagyunk, mivel mindenkinek jobb, ha tudja, hogy mire számíthat tőlünk.

Érezzük, hogy el kell mennünk otthonról, hogy kicsit csendben, békében időzhessünk. Lássuk be, hogy elértünk a tűréshatárunk szélére! Ez abból is látszik, hogy szombat délelőtt egy apróság is képes felidegesíteni. Ne rontsuk el a saját és mások kedvét! Jobban járunk, ha inkább elűzzük a munkával kapcsolatos gondolatokat, és arra figyelünk, ami velünk, körülöttünk történik.

[cmamad id=”40235″ align=”center” tabid=”display-desktop” mobid=”display-desktop” stg=””]

Skorpió: Szombaton azon kaphatjuk magunkat, hogy képtelenek vagyunk ráhangolódni a hétvégére, mert folyamatosan a mindennapi problémák kínoznak, ez pedig ellehetetleníti, hogy a családra, barátokra, a tervezett programokra koncentráljunk.

Mi nyomja a vállunkat? A munka, a vállalkozásunk, esetleg egy személyes ügy? Mindegy, hogy mi az, mert a hétvégén úgy sem tudjuk megoldani. Az egyetlen, amit tehetünk az, hogy kikapcsolódunk, szórakozzunk, és hétfőig nem foglalkozunk a témával. Ha nem pihenünk, vezetjük le a feszültséget, akkor csak magunknak ártunk.

Nyilas: Az elmúlt napokban megmagyarázhatatlan feszültség nyomasztott, de jó hír, hogy a hétvégén felszabadulunk, megnyugszunk, békére találunk, és másokat is erre ösztönzünk. Most lényegtelen, hogy egyedül vagy társaságban töltjük a hét utolsó két napját, mert az a fontos, hogy jól érezzük magunkat!

A kimerültségünkre az egyetlen gyógymód a kiadós és jó alvás, finom ételek és a napozás. Fontos, hogy csak akkor maradjunk otthon, ha van kertünk vagy teraszunk ahova kiülhetünk napfürdőzni.

Bak: Azonnal felejtsük el, ha azt tervezzük, hogy a hétvégi pihenés helyett valami extrém feladattal töltjük a szabadidőnket! Azzal nincs baj, ha szombaton kedvet kapunk ahhoz, hogy rendet tegyünk a szekrényben, pincében, de ne teljen ezzel az egész nap!

A hétvégén mindenképpen menjünk el otthonról, hiszen nyitva a strandok, a nyár pedig itt van a nyakunkon, ráadásul végre az időjárás is hajlandó ehhez alkalmazkodni, hát mi is tegyünk így! Remek élmények várnak ránk, de nem a négy fal között!

Vízöntő: A hétköznapok tele voltak tennivalóval, stresszel, zűrzavarral, de szerencsére sikerült mindezt túlélni. Csak néhány rossz percet kellett kibírnunk, úgyhogy összességében elégedettek lehetünk, hiszen a pozitív élmények ellensúlyozták a negatívat.

[cmamad id=”40235″ align=”center” tabid=”display-desktop” mobid=”display-desktop” stg=””]

A hétvégén folytatódnak a jó dolgok, ha elmegyünk otthonról. Töltsük az időnket ismerős vagy ismeretlen társaságban, táncoljunk, vezessük le a fölösleges feszültséget, ami egész héten gyülemlett bennünk. A hétvégén nyugodtan eresszük el magunkat, de az alkohollal legyünk óvatosak!

Halak: Minden dicséretet megérdemlünk, hiszen maximálisan kitettünk magunkért a hétköznapokon, ráadásul kiemelkedők, előrelátók voltunk, és időben megterveztük a hétvége programját.

Hagyjuk magunk mögött a munkát, és hétfőig hozzá se nyúljunk! Gondoljuk át, hogy mire vágyunk a hétvégén! Szeretnénk tombolni, felüdülni, összebújni a párunkkal, vagy szerelmet találni? Legyen bármi a tervünk, az biztos, hogy a szívünk és a lelkünk nyitott lesz.

(Forrás: life.hu)