szerelem

 

Állandóan azt hallani, hogy az igazi egyszer betoppan az életedbe. te pedig majd érezni fogod, hogy ő lesz az, akivel le akarod élni a hátralévő napjaidat. ez mind szépen és jól hangzik, csupán egyetlen bökkenő van. mégis honnan fogod tudni, hogy az a valaki az, akire vártál? íme, néhány gyakorlati jel, amiből tudod, hogy megvan a „nagy ő”!

 

1. TUDOD, HOGY MI AZ, AMIVEL BOLDOGGÁ TEHETED A PARTNERED

Mindenki különbözik, ezért mindenkinek más okoz örömöt és más teszi boldoggá. Van, akit egy forró reggeli kávé vagy éppen egy együttlét. A lényeg, hogy tudd mi az az apróság, amivel boldoggá teheted a párod.

 

2. VESZEKEDTEK, DE SZÉPEN ÉS ELŐREMUTATÓAN

Az összezörrenések minden emberi kapcsolatban benne vannak, így a párkapcsolatban is. Az viszont, hogy miként történik egy-egy ilyen folyamat nem mindegy. Sőt, szinte rögtön látni lehet egy veszekedésből, hogy mennyire tudtok higgadtan, káromkodás és üvöltözés nélkül megoldani egy problémát. A cél nem a másik megsértése, hanem a nézeteltérés jövőbemutató megoldása.

 

4. SOK MINDENBEN KÜLÖNBÖZTÖK, DE A FONTOS DOLGOKBAN EGY OLDALON ÁLLTOK

Azt mondják, az ellentétek vonzzák egymást, ami valójában igaz is. A probléma csak az, hogy két teljesen különböző ember hosszútávon nem fog együtt maradni. Az izgalom fenntartása érdekében kell, hogy ötletekben vagy hobbiban különbözzetek, de ha a nézeteitek és terveitek sem egyeznek, akkor baj van. A lényeg, hogy ha a célok és értékrend egyezik, minden rendben van.

 

5. A CSALÁD ÉS A BARÁTOK RÁMONDJÁK A KAPCSOLATRA AZ ÁMENT

Rengeteg elmélet született már arról, hogy mennyire szükséges a család elfogadása és támogatása egy kapcsolatban. Így is és úgy is vélekednek az emberek, azonban a szakemberek legtöbbje úgy véli, hogy a közeli rokonok és barátok igenje kell. Mindezt azzal támasztják alá, hogy ők sokkal jobban és objektívebben látnak titeket. Nincs tehát elfogultság.

 

6. NEM FÉLSZ A SPONTÁN, VAD ÉS ROMANTIKUS EGYÜTTLÉTEKET ÉRZÉS SZERINT KEVERNI

Azok párok, akik boldog és hosszú párkapcsolatban vannak, úgy tapasztalják, hogy az intim együttléteket néha megzavarják spontán alkalmakkal is. A kezdeményező fél bármelyik lehet, a lényeg, hogy a változatosság meglegyen.

 

7. ELŐRÉBB HELYEZED A „MI”-T, MINT AZ „ÉN”-T

A hosszútávon is sikeres és boldog párkapcsolat egyik ismérve, hogy a felek képesek azt előtérbe helyezni, ami kettejüknek fontos és nem az egyénnek. A saját célokat természetesen nem szabad feladni, de össze kell hangolni és van, hogy olykor engedni kell. Ha úgy érzed, hogy tudsz döntéseket hozni a kapcsolatotokat előtérbe helyezve, akkor jó helyen vagy.

 

8. HIÁNYZIK A PARTNERED, AMIKOR NEM VAGYTOK EGYÜTT

Kellenek a külön töltött pillanatok, azonban, ha a tested úgy reagál, hogy hiányzik a partnered, akkor tökéletesen rendben van a kapcsolatotok. Ez egy természetes testi és lelki reakció, ami ha megvan, örülj neki!

 

Ha hasznosnak találtad a cikket, akkor nyomj egy lájkot, vagy oszd meg másokkal is!